Antena Meniu Search
x

O femeie a murit sub ochii fetelor ei, strivită de tractorul pe care-l conducea, în Bihor

O femeie a murit sub ochii fetelor ei, strivită de tractorul pe care-l conducea, în Bihor. Medicii n-au mai putut să o salveze, după ce a fost prinsă între poartă și remorca tractorului.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.09.2020, 12:38

Accident mortal
Moarte cumplitpă pentru o femeie din Bihor - Twitter
  • Femeia creștea singură două fete, de 10, respectiv 14 ani.
  • Un elicpoter SMURD a fost chemat, dar a fost în zadar.

O femeie în vârstă de 44 ani din satul Goila, comuna Căbeşti, Bihor, a murit, luni, cu capul zdrobit de remorca tractorului. Potrivit unor surse judiciare citate de EBihoreanul, accidentul s-a produs luni la prânz.

Femeia, care se ocupa de una singură de gospodărie, a oprit în faţa porţii tractorul la care era ataşată remorca, însă ar fi uitat să asigure vehiculul aflat pe o porţiune de teren în pantă. Tractorul s-a mișcat în momentul în care femeia se afla între remorcă şi poartă, zdrobindu-i capul.

La locul tragediei au sosit, în scurt timp, mai multe echipaje medicale, inclusiv elicopterul SMURD, în speranţa ca victima să poată fi salvată. Din nefericire, însă, în ciuda încercărilor de a o resuscita, medicii nu au reuşit, fiind obligaţi să declare decesul.

Femeia s-a stins sub ochii celor două fiice, în vârstă de 10, respectiv 14 ani, pe care le creştea singură.

Corpul neînsufleţit al victimei a fost transportat la Serviciul judeţean de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului. Ancheta în caz este efectuată de poliţiştii Secţiei Rurale Beiuş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » O femeie a murit sub ochii fetelor ei, strivită de tractorul pe care-l conducea, în Bihor