O femeie de 30 de ani şi-a ascuns bebeluşul mort în şifonier!

Publicat: 29.11.2013, 19:04.
Actualizat: 29.11.2013, 20:12

O mamă este suspectată că şi-a ucis pruncul şi l-a ascuns în şifonier. S-a întâmplat în Capitală, iar femeia a fost denunţată de medici. Poliţiştii care au găsit cadavrul bebeluşului printre haine au avut parte de o imagine terifiantă.

Descoperirea macabră a fost făcută în jurul prânzului, după ce tânăra a mers la un control medical, la o maternitate din Capitală. Medicul şi-a dat seama că este ceva în neregulă pentru că prezenta urme de naştere.

A întrebat-o pe pacientă dacă a născut de curând, însă femeia a negat. Cu toate acestea, cadrul medical a hotărât că este mai bine să anunţe poliţia, iar anchetatorii care au venit şi au bătut la uşa tinerei au intrat şi au făcut această descoperire înfiorătoare!

Au găsit nou-născutul în şifonier, legat cu bandă adezivă la gură dar fără suflare Anchetatorii au ridicat trupul micuţului, l-au dus la IML, iar pe tânără o vor audia după ce va fi externată din maternitate.

Cel mai probabil va fi acuzată de pruncucidere. Vecinii spun că femeia mai are doi copii, nu se ştie însă şi cine ar fi tatăl. Datoriile femeii la întreţinere depăşesc 3.000 de lei, iar vecinii spun că este vorba de o familie dezorganizată.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.