Antena Meniu Search
x

O femeie din Argeş a câştigat în instanţă dreptul de a avea un drum decent

Atât dosarul, cât şi hotărârea judecătorilor au fost o premieră la noi în ţară. Se întâmpla acum un an. Iar primăria trebuia să se şi apuce de treabă. A făcut-o, dar fără să se simtă. A tot strâns acte în timp ce drumul a rămas neatins

Vezi și

Atât dosarul, cât şi hotărârea judecătorilor au fost o premieră la noi în ţară. Se întâmpla acum un an. Iar primăria trebuia să se şi apuce de treabă. A făcut-o, dar fără să se simtă. A tot strâns acte în timp ce drumul a rămas neatins.

Într-un peisaj desprins parcă din poveşti, drumul care duce până acolo te face să revii repede cu picioarele pe pământ. La propriu. "Şoseaua" pe care trebuie să mergă zilnic localnicii este de fapt o porţiune de pământ denivelat. Îngheţat la temperaturi scăzute sau plin de noroi când plouă.

Aşa că doamna Simona, sătulă de promisiuni, a cerut în tribunal ca primăria să reabiliteze drumul comunal. Decizia, cât şi cazul în sine a fost o premieră la noi în ţară. Reclamanta a câştigat încă de acum aproape un an. De atunci însă, nu s-a rezolvat nimic.

Din februarie, primãria din Bãiculești a tot strâns acte pentru dosarul care a costat în final 30.000 de lei.

Teoretic, lucrãrile vor începe când vremea o va permite. Practic, încã nu a fost contractatã nici acum o firmã care sã facã munca necesarã.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Argeş a câştigat în instanţă dreptul de a avea un drum decent