Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie a fost înjunghiată în microbuz chiar de soţul ei

Scene şocante într-un microbuz de pasageri. O femeie din Bacău a fost înjunghiată chiar de soţul ei, sub privirile terifiate ale celorlalţi călători

de Redactia Observator

la 02.12.2013 , 13:25

Femeia este internată acum la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău, în stare gravă şi a fost deja dusă în sala de operaţii.

Bărbatul de 48 de ani a început să-şi ameninţe soţia cu moartea, din cauza geloziei. Cei doi sunt căsătoriţi de peste 20 de ani, timp în care femeia era mereu bătută. Aşa că s-a hotărât să pună capăt situaţiei şi a plecat de acasă.

Bărbatul a urmărit-o, s-a urcat în acelaşi microbuz cu ea şi a încercat să o convingă să se întoarcă acasă. Cum nu a reuşit, a apelat la violenţă. Călătorii care fac naveta pe ruta Bacău-Buhuşi au fost martorii întregului moment, parcă desprins din filmele de groază. Au văzut cum femeia, de 42 de ani, îngrozită de ameninţări, a coborât din autobuz în staţia Gîrleni şi a luat-o la fugă.

Vezi și

A reuşit să facă însă doar câţiva paşi. După doar câţiva metri a fost prinsă de bărbat, care fără nicio remuşcare a înfipt cuţitul de aproximativ 20 de ori în trupul celei care-i este soţie.

Oamenii din autobuz au reacţionat în acel moment şi au coborât după bărbat. Au reuşit să-l imobilizeze şi apoi l-au dus în autobuz unde l-au închis până la sosirea poliţiei.

Acum femeia este internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău, în stare gravă. Iar bărbatul a fost reţinut şi este cercetat sub acuzaţia de tentativă la omor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » O femeie a fost înjunghiată în microbuz chiar de soţul ei