Antena Meniu Search
x

O femeie din Braşov a fost ucisă, iar soţul este principalul suspect

E alertă în Braşov. Poliţiştii sunt în căutarea unui fost poliţist militar suspectat de crimă. Bărbatul şi-ar fi ucis soţia şi a fugit ca un dezertor

Vezi și

E alertă în Braşov. Poliţiştii sunt în căutarea unui fost poliţist militar suspectat de crimă. Bărbatul şi-ar fi ucis soţia şi a fugit ca un dezertor. Vecinii lor de bloc îi credeau fericiţi şi îi învidiau pentru cât de bine se înţelegeau.

Victima, o femeie de 36 de ani, era cumnata purtătorului de cuvânt al poliţiei Braşov. Era trecut de 10 seara când femeia a fost găsită zăcând într-o baltă de sânge chiar de mama ei. Peste zi, cei doi copii ai victimei fuseseră la bunică iar acum femeia venise să-i aducă acasă. Trebuia să ia copiii şi dacă au văzut că nu răspunde nimeni la telefon, au venit ei.

Femeia a murit chiar sub ochii lor. A fost găsită inconştientă în apartament, au fost aplicate manevrele de resuscitare dar, din păcate, în ciuda eforturilor, aceasta nu a răspuns manevrelor.

Principalul suspect este soţul femeii. Nimeni nu ştie ce s-ar fi putut întâmpla între cei doi. Vecinii îi vedeau ca pe o familie model. Femeia, în vârstă de 36 de ani, era cumnata purtătorului de cuvânt al poliţiei rutiere Braşov. Daniel Giurgiu, soţul ei, a lucrat mulţi ani în cadrul poliţiei militare. Bărbatul este căutat acum.

Crima s-ar fi petrecut în acest apartament în care cei doi locuiau de mai bine de 13 ani împreună cu cei doi copii. Vecinii spun că imediat după ce şi-a omorât soţia, acesta a fugit de acasă iar anchetatorii nu i-au dat de urmă nici până la această oră. Băiatul cel mare al cuplului are 8 ani iar cel mic abia făcuse doi ani. Femeia, contabilă de profesie, tocmai se întorsese la serviciu din concediul de creştere al copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Braşov a fost ucisă, iar soţul este principalul suspect