Antena Meniu Search
x

O femeie s-a aruncat în gol de la etajul 5 al unui bloc din Piteşti

O femeie de 27 de ani, mamă a doi copii, s-a aruncat în gol de dimineaţă, de la etajul 5 al unui bloc din Piteşti. Cu gând să-şi pună capăt zilelor. Tânăra s-a dus în vizită la o prietenă, să bea cafeaua împreună.

Vezi și

 O femeie de 27 de ani, mamă a doi copii, s-a aruncat în gol de dimineaţă, de la etajul 5 al unui bloc din Piteşti. Cu gând să-şi pună capăt zilelor. Tânăra s-a dus în vizită la o prietenă, să bea cafeaua împreună. Amica ei a lipsit o clipă din cameră, iar când s-a întors, a găsit-o pe aceasta pe balcon. A dat s-o prindă, dar n-a putut să o ţină.

Femeia este în stare gravă. Mai exact, e posibil să nu mai poată să meargă niciodată. Ea a fost dusă la spital, cu ambulanţa, de urgenţă, cu picioarele fracturate. Prietena ei, la care mersese în vizită, i-a chemat pe medici. Ea a încercat să o împiedice să sară atunci când a văzut-o pe balustradă. A prins-o - de mână sau de mijloc, nu se ştie exact - dar nu a putut să o tragă în cameră.

Aşa că tânăra a alunecat şi a căzut în gol de la etajul 5. Femeia de 27 de ani este soţia unui jandarm. Cei doi au împreună doi copii mici, de patru luni şi de şapte ani. Vecinii spun că soţii, care sunt de fel din Dâmboviţa, au probleme cu banii şi, recent, s-ar fi certat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » O femeie s-a aruncat în gol de la etajul 5 al unui bloc din Piteşti