Antena Meniu Search
x

O femeie vaccinată anti-Covid cu schema completă a murit din cauza virusului, la Spitalul Judeţean Buzău

O femeie de 51 de ani din Bucureşti, vaccinată anti-COVID cu schema completă, a murit în Spitalul Judeţean Buzău, unde fusese transferată pe un loc la Terapie Intensivă.

de Redactia Observator

la 03.09.2021, 15:22

Ambulanţă
O femeie vaccinată anti-Covid cu schema completă a murit din cauza virusului, la Spitalul Judeţean Buzău - Hepta

Surse medicale au declarat, vineri, că femeia de 51 de ani din Bucureşti avea hipertensiune arterială şi obezitate şi fusese infectată cu SARS COV 2. Iniţial, fusese internată la un spital din Capitală, însă a fost transferată la Buzău, pe un loc la Terapie Intensivă. Când a ajuns la spitalul din Buzău, bucureşteanca era deja în stare gravă, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Femeia era vaccinată anti-COVID complet.

Niciun pat liber la Terapie Intensivă, la Spitalul Judeţean Buzău

La Spitalul Judeţean Buzău, vineri, nu mai este niciun loc la Terapie Intensivă, toate cele 8 paturi destinate pacienţilor COVID în stare critică fiind ocupate. Doar la Râmnicu Sărat, din cele 5 paturi la ATI mai sunt 3 libere, potrivit news.ro. Medicii infecţionioşti din Buzău  spun că vârsta celor care ajung la spital acum, din cauza coronavirusului, este mai scăzută decât la valurile anterioare ale pandemiei. 

De altfel, cel mai tânăr pacient din Buzău care a ajuns la ATI are doar 31 de ani, fără afecţiuni medicale anterioare, şi care a suferit în urma infecţiei cu coronavirus o afectare pulmonară de 80-85 la sută. În urma tratamentului administrat pe o durată de peste 3 săptămâni, bărbatul şi-a revenit,  fiind mutat pe secţie, însă în continuare starea sa de sănătate este precară, fiind foarte sensibil la efort.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Stiri sociale » O femeie vaccinată anti-Covid cu schema completă a murit din cauza virusului, la Spitalul Judeţean Buzău