Antena Meniu Search
x

Video O fetiță de 7 ani din Teleorman s-a strâns de gât cu o bridă. Un pompier a reușit să-i salveze viața cu un instrument pentru unghii

O fetiță din Alexandria a fost la un pas de moarte după ce s-a strâns de gât cu o bridă. Copila a rămas rapid fără aer în timp ce brida se strângea din ce în ce mai tare, iar chipul i se tumefia.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 15.06.2021, 15:06

Fetița s-a strâns de gât cu o bridă metalică și a fost salvată de pompieri Vezi și
  • Fetița și-a prins brida în jurul gâtului și nu a mai putut să o scoată.
  • Un pompier a reușit să o salveze folosind un instrument pentru unghii.

Bunica fetiței a alertat, prin apel la 112, pompierii din Alexandria, iar aceștia au ajuns repede la locul cu pricina. Salvatorii au intervenit cu o descarcerare și o ambulanță SMURD, în localitatea Poroschia, județul Teleorman, pentru a ajuta un copil de 7 ani care și-a prins gâtul cu o bridă metalică.

Ce instrument a folosit un pompier pentru a salva viața copilei

Bridele sunt confecționate în așa fel încât să se strângă atunci când tragi de ele, fără a mai putea fi desfăcute decât dacă sunt tăiate. Văzând că situația este una foarte delicată, plt. adj. Fudulu Sorin a utilizat o unghieră pe care o poartă mereu asupra sa tocmai pentru astfel de evenimente. Brida era foarte strânsă și nu putea fi dată jos nici cu briceag nici cu clește, fără ca fetița să fie rănită, poate chiar grav.

În câteva clipe, micuța și-a recăpătat suflul și se află în afara oricărui pericol. În schimb, micuța a rămas cu un semn pe gât care îi va trece în câteva zile, spun medicii, și o sperietură zdravănă. Misiunea s-a încheiat rapid, iar copilul se află acum în afara oricărui pericol.

Articol realizat cu ajutorul informațiilor oferite de reporterul Observator Cristina Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O fetiță de 7 ani din Teleorman s-a strâns de gât cu o bridă. Un pompier a reușit să-i salveze viața cu un instrument pentru unghii