Antena Meniu Search
x

O grupare de hoti din Suceava isi alegea victimele din randul batranilor vulnerabili

Isi alegeau victimele din randul batranilor vulnerabili din Suceava. Intrau peste ei in casa, ii bateau si le furau banii. Asa actiona un grup de talhari condus de o femeie. Au dat peste 20 de spargeri. La ultima lovitura au facut o greseala ce i-a costat libertatea.

Vezi și

N-au uitat nici sa le puna calus batranilor, ca sa nu tipe, la ultima lor spargere. Le-au spart becul si le-au luat telefonul. Totul pentru ca victimele sa nu poata cere ajutor. Apoi, cei doi talhari au cotrobait prin toata casa in cautarea prazii. Au rascolit toate camerele dar n-au gasit nimic. Asa ca si-au amintit obiceiul batarnilor de a tine banii la saltea.

De sub saltea, hotii au luat 1.500 de lei si dusi au fost.

Telefonul furat din casa batranilor i-a condus pe politisti pe urmele hotilor.

Politistii au facut 10 perchezitii, de dimineata, la casele suspectilor. Au ridicat de acolo sume de bani si obiecte electrocasnice. Anchetatorii spun ca provin din furturi.

Surse din randul anchetatorilor spun ca reteaua era monitorizata, iar la dosar au fost stranse interceptari telefonice care sa dovedeasca faptul ca femeia de 35 de ani era cea care coordona totul. Mai mult, ea ar fi cea care-i ducea si-i aducea pe spargatori. In total, noua oameni au fost retinuti. Ei vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva pentru talharie, furt si lipsire de libertate in mod ilegal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » O grupare de hoti din Suceava isi alegea victimele din randul batranilor vulnerabili