Antena Meniu Search
x

O mamă a murit pentru o viaţă! O viaţă pe care o purta în pântece

A ales să moară, pentru a da viaţă! O tânără mamă a apucat să îşi vadă bebeluşul o singură dată. Apoi, a intrat în comă şi s-a stins. Ştia că o aşteaptă sfârşitul chiar inainte să o nască pe fetiţa ei. Medicii îi spuseseră că trebuie să renunţe la sarcină, dacă vrea să trăiască.

Vezi și

 În Mihaela creştea o viaţă, dar cancerul o măcina pe dinăuntru. Iar tânăra de 24 de ani a ales viaţa. Nu pe a ei, ci pe cea a copilei care îi va purta, de-acum înainte, numele.

Fetiţa va afla, când va mai creşte, că îngerii există. Că mama ei li s-a alăturat, după ce a plătit preţul suprem, pentru cel mai mai preţios dar din lume. Mihaela a îmbrăţişat moartea, ca să dea viaţă.

În ziua când a aflat că în pântecele ei bate o inimă, doctorii i-au descoperit şi o boală.

"I-au descoperit că are chist la ficat. La 4 luni, a fost, s-a internat la spital, i-a făcut operaţia. În timpul operaţiei laparoscopie i-a depistat că are tumoare suprarenală", spune soţul femeii, Nicu Balaniuc.

Un tratament puternic, împotriva cancerului la rinichi, i-ar fi spulberat visul de mamă. Medicamentele ar fi afectat fătul. În spitalul din Constanţa, o comisie medicală a pus-o în faţa unei alegeri greu de imaginat.

Şi atunci, fără să ezite, a ales. Între copil şi viaţă, a ales să sufere în tăcere şi să spere. Să fie mamă, cu orice preţ.

Dar boala nu aşteaptă. Cancerul netratat a stors-o de viaţă. În urmă cu o lună, în faţa preotului i s-a aşezat pe cap o cunună. Era în sfârşit mireasă. Din fata veselă, rămăsese însă doar o umbră fără zâmbet.

Avea mai puţin de 40 de kilograme când medicii au decis că ultima şansă a fetiţei ei este să se nască prematur.

Mihaela a mai apucat să îşi vadă o singură dată copilul. Ar fi vrut să îi vadă şi primii paşi. Să o audă pe fetiţă spunându-i "mama". Ar fi vrut să trăiască.

A căzut într-un somn adânc şi s-a stins. Tânărul tată a primit într-o mână un certificat de naştere, şi în cealaltă, unul de deces. Mihaela apare pe amândouă. Fetiţa a primit, de la mamă, nu doar darul vieţii, ci şi numele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » O mamă a murit pentru o viaţă! O viaţă pe care o purta în pântece