Antena Meniu Search
x

Video O rază de speranţă pentru 6 copii din Vrancea care au rămas fără casă după ce locuinţa a fost făcută scrum

Se apropie iarna şi odată cu ea sărbătorile, momentele în care familia se adună, iar căldura căminului ne aduce bucurie în suflete. Pentru o familie cu 6 copii din judeţul Vrancea, magia sărbătorilor este însă umbrită de o grea încercare. Casa lor a fost făcută scrum într-un incendiu puternic şi odată cu ea s-a dus şi toată agonisirea lor de-o viaţă.

de Redactia Observator

la 11.11.2021, 16:40

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
  • Cum îi puteţi ajuta

Acum, dorinţa părinţilor este ca până în iarnă să poată avea din nou un acoperiş asupra capului. Câţiva oameni cu inimi de aur li s-au alăturat deja.

Pentru cei 6 copii ai familiei, 5 băieţi şi o fetiţă, Crăciunul a venit mai devreme anul acesta. Nu Moşul a fost însă cel care a adus daruri, ci poliţiştii vrânceni.

Casa modestă în care locuiau a fost distrusă într-un incendiu în urmă cu două săptămâni. Nimeni nu se afla în gospodărie, iar focul s-a extins rapid. Până la sosirea pompierilor, casa a ars în proporţie de 80%. Rămaşi doar cu hainele de pe ei, copiii şi părinţii se bucură acum de sprijinul oamenilor cu suflet mare care au pus mână de la mâna şi le-au oferit ajutor.

Jucării, dulciuri, haine sau obiecte de uz casnic, toate au fost donate sau cumpărate din bonurile strânse la campania de donare de sânge din luna octombrie. 

Pe acelaşi subiect

Copiii locuiesc acum la rude

Copiii locuiesc acum la rudele din sat, iar părinţii și-au construit un bordei în curte. Materialele pentru reconstrucţia acoperişului au fost şi ele cumpărate din donaţii, iar familia speră ca până la venirea iernii, să împartă din nou acelaşi cămin.

Poliţia din Vrancea a deschis un cont în care puteţi dona

Poliţia din Vrancea, prin intermediul Asociației cultural educativă Poliția Vrânceană, a deschis şi un cont în care puteţi depune bani pentru a ajuta familia greu încercată. Îi puteţi ajuta donând bani în contul: RO02BTRLRONCRT0293845601

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O rază de speranţă pentru 6 copii din Vrancea care au rămas fără casă după ce locuinţa a fost făcută scrum