Antena Meniu Search
x

O româncă adoptată de o familie din Canada şi-a regăsit familia din România după 26 de ani!

Marilena Antonescu s-a născut în România în 1991. Mama, care trăia într-o sărăcie lucie, a dat-o spre adopţie unei famili de canadieni. După multe căutări, la 26 de ani, tânăra a reuşit să-şi găsească o parte din familia naturală prin intermediul... unei pagini de Facebook.

la 12.09.2017, 09:47

Marilena Antonescu s-a născut în România în 1991. Mama, care trăia într-o sărăcie lucie, a dat-o spre adopţie unei famili de canadieni.

După multe căutări, la 26 de ani, tânăra a reuşit să-şi găsească o parte din familia naturală prin intermediul... unei pagini de Facebook.

"Numele meu la naştere a fost Antonescu Marilena. M-am născut pe 10 februarie 1991 în Davideşti, judeţul Argeş. Am crescut în Canada, dar mi-am dorit să îmi găsesc părinţii/familia biologică de când eram mică. Numele mamei biologice este Antonescu Elena, în momentul adopţiei locuia în satul Conţeşti, comuna Davideşti. Avea 2 copii, eu fiind cea mai mică. Am o soră cu 3-4 ani mai mare. Mi-ar place să îi găsesc, să îi cunosc şi să le povestesc totul despre mine. Ar fi ca un vis care devine realitate!!! Am această fotografie cu mama mea biologică şi, probabil, lângă ea, tatăl meu. Nu ştiu în ce parte a României a fost făcută, dar cred că poate fi Piteşti sau Bucureşti (...). Sper cu ajutorul vostru să îi găsesc, ar fi o mare binecuvântare!", a fost mesajul transmis de tânăra aflată în Canada.

Marileana avea să primească o avalanşă de informaţii uluitoare. Mama, foarte săracă, nu şi-a permis, după naştere, să o ia acasă, unde mai avea de hrănit alţi doi copii, iar când o familie de canadieni şi-a manifestat dorinţa să o înfieze, femeia şi-a dat acordul.

Pe acelaşi subiect

"La două-trei săptămâni de la naştere, a fost adoptată de părinţii canadieni. Părinţii săi biologici erau foarte săraci. Mama ei mai avea atunci două fiice, aceasta fiind a treia naştere şi se descurca foarte greu, cu cei doi copii pe care îi avea deja. Cazul lor era cunoscut de asistenţii sociali. În urma vederii multor imagini pe canalele lor de televiziune despre situaţia din România, familia din Canada, care şi-a dorit foarte mult un copil, dar nu a putut  să aibe unul, a hotărât să ajungă în România şi să adopte unul de aici. Din câte am înţeles au ajuns aici cu ajutorul altor canadieni care adoptaseră copii din România, printr-o agenţie din Canada. Au luat legătura cu mama şi au semnat actele de adopţie", a declarat, pentru adevarul.ro, leana Cunniffe Băiescu, unul dintre administratorii paginii de Facebook care încearcă să ajute copiii români adoptaţi de familii din străinătate.

Tânăra, care se află, acum, în Canada, a luat deja contact cu surorile sale mai mari, iar anul viitor va veni în România să le şi întâlnescă şi să-şi cunoască mama biologică.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » O româncă adoptată de o familie din Canada şi-a regăsit familia din România după 26 de ani!

Breaking News

România nu acceptă presiunile Austriei și forțează votul pentru Schengen joi. Viena "este complet...

România nu acceptă presiunile Austriei și forțează votul pentru Schengen joi. Viena "este complet izolată la nivel european"