Antena Meniu Search
x

Povestea DRAMATICĂ a doi soţi care au murit în tragicul accident din Austria: veneau în România pentru a fi naşii unor prieteni - GALERIE FOTO

Un tânăr în vârstă de de 34 de ani, originar din comuna Movileni, județul Olt, și soția lui, în vârstă de 30 de ani, se numără printre cei cinci români morți în accidentul produs pe o autostradă din Austria.

Un tânăr în vârstă de de 34 de ani, originar din comuna Movileni, județul Olt, și soția lui, în vârstă de 30 de ani, se numără printre cei cinci români morți în accidentul produs pe o autostradă din Austria.

Ionuț Datcu și soția sa, Ioana, erau pasageri în microbuzul implicat în accident în apropiere de Viena. Cei doi lucrau în Germania și veneau acasă pentru a-și cununa finii.

Primarul comunei Movileni, Sorin Toma, a declarat, pentru Mediafax, că bărbatul a putut fi identificat cu ajutorul probelor ADN puse la dispoziție de către o soră a sa, care lucra în Germania și care a mers la fața locului imediat ce a auzit despre tragedie.

Din păcate, soția lui Ionuț nu a putut fi încă identificată, urmând ca rudele tinerei, originară din județul Călărași, să ajungă în zilele următoare în Austria.

Pe acelaşi subiect

"Este o adevărată tragedie. Veneau acasă pentru a fi nașii unor tineri de la noi din comună. Anul trecut au mai fost în țară și au făcut cununia civilă la Movileni. Suntem alături de familie și îi vom sprijini cu tot ce vom putea", a declarat primarul din Movileni, Sorin Toma.

Cei doi soți se numără printre cele cinci victime decedate pe loc, în urma accidentului produs duminică lângă Viena, în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în România, potrivit Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

RECOMANDARE - Tragedie în Austria! Cinci români AU MURIT într-un accident, după ce şoferul microbuzului cu care se întorceau în România a pierdut controlul volanului

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Povestea DRAMATICĂ a doi soţi care au murit în tragicul accident din Austria: veneau în România pentru a fi naşii unor prieteni - GALERIE FOTO