Antena Meniu Search
x

O sobă îi mai leagă pe fraţii Dolănescu. Este ultima care mai trebuie evaluată pentru împărţirea averii de aproape un milion de euro

Flacăra scandalului dintre cei doi fraţi Dolănescu pare că se stinge, în sfârşit. Doar o sobă îi mai desparte pe cei doi moştenitori de împărţirea averii!

Vezi și

Flacăra scandalului dintre cei doi fraţi Dolănescu pare că se stinge, în sfârşit. Doar o sobă îi mai desparte pe cei doi moştenitori de împărţirea averii!

După nouă ani de procese, Ionuţ şi Dragoş Dolănescu trebuie să primească încă o dată în casa tatălui lor un evaluator care să pozeze, să analizeze şi apoi să estimeze valoarea sobei din casa părintească.

Ion Dolănescu a lăsat în urmă doi fraţi moştenitori, două case şi 8 ani de ceartă pentru împărţirea averii.

Când credeau că totul se termină, avocaţii au mai dat peste o neregulă în rapoartele de evaluare a bunurilor: modul în care a fost apreciată valoare unei sobe.

Este la fel de veche precum casa şi a dus la tărăgănarea cu alte câteva luni de zile a procesului de partaj.

Deşi de a lungul anilor, nenumăraţi experţi s-au perindat pe la această locuinţă, au uitat să includă în rapoartele lor tocmai obiectul pe care Ion Dolănescu îl folosea adesea drept fundal în fotografiile sale.

După ce ba apărea ba dispărea din rapoarte, soba a fost evaluată ultima oară la ochi, din fotografii.

În primă instanţă, judecătorii au stabilit ca locuinţa din centrul Capitalei, estimată ultima dată la 480.000 de euro, să rămână la Ionuţ. Dragoş primea în schimb casa de vacanţă din Sinaia, evaluată la 300.000 de euro.

Decizia judecătorilor va trebui să conţină însă şi drepturile de autor, care valorează 70 000 de euro. Drepturi pe care le-a primit exclusiv fiului cel mare, pe motiv că este mai. artist decât Dragoş.

Stabilit în Costa Rica, unde a înfiinţat şi un partid politic cu steagul României drept logo, Dragoş spune că odată cu procesul se va încheia şi scandalul averii. Şi, foarte probabil, şi orice legătură între fraţi.

O telenovelă care s-ar putea încheia pe 12 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O sobă îi mai leagă pe fraţii Dolănescu. Este ultima care mai trebuie evaluată pentru împărţirea averii de aproape un milion de euro