Antena Meniu Search
x

O spălătorie auto din Suceava a fost distrusă de o explozie

Au fost clipe de panică în localitatea Mălini din Suceava, după ce o butelie defectă a trimis pe apa sâmbetei toată averea unei familii!

Vezi și

Au fost clipe de panică în localitatea Mălini din Suceava, după ce o butelie defectă a trimis pe apa sâmbetei toată averea unei familii! O explozie puternică le-a distrus oamenilor spălătoria auto.

O afacere pentru care proprietarul a muncit 17 ani în Grecia ca s-o pună pe picioare. Geamurile, dar şi acoperişurile caselor câtorva dintre vecinii omului au fost şi ele făcute praf. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Bubuitura le-a spulberat somnul, le-a spart geamurile şi a crăpat pereţi. Era aproape două noaptea, când sătenii s-au trezit într-un coşmar. Nea Toader are şi acum în curte bucăţi de tablă şi geamurile uşii de la intrare complet distruse.

Bărbatul este proprietarul spălătoriei auto, care funcţiona şi ca vulcanizare. Locul e acum o ruină. Zeci de cauciucuri sunt împrăştiate printre bucăţi de ciment şi lemn, iar acoperişul a picat cu totul. Practic omul tocmai a pierdut întreaga afacere.

Peste o sută de mii de euro pagubă. O pagubă aproape totală. O pagubă pentru care nu avea asigurare. Proprietarul trebuie să se înţeleagă acum şi cu vecinii lui, afectaţi de proiectilele spălătoriei, care le-au distrus bunurile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O spălătorie auto din Suceava a fost distrusă de o explozie