Antena Meniu Search
x

Motivul HALUCINANT pentru care o tânără de 19 ani din cluj, drogată, a furat maşina mamei ei şi a făcut PRĂPĂD la volan, prin oraş

O tânără de 19 ani, aflată sub influenţa drogurilor, s-a urcat la volan fără să aibă permis şi a produs panică în Cluj-Napoca!

Vezi și

O tânără de 19 ani, aflată sub influenţa drogurilor, s-a urcat la volan fără să aibă permis şi a produs panică în Cluj-Napoca! A lovit trei maşini, a fost la un pas să calce un poliţist şi a mers pe contrasens. Totul a fost filmat cu telefonul mobil de un bărbat aflat în trafic.

Cursa nebună şi extrem de periculoasă pare de necontrolat. Tânăra de la volan conduce cu viteză mare şi trece la milimetru printre maşinile care vin din sens opus. Fără un cauciuc la maşină, goneşte şi lasă scântei în urmă. Într-o altă curbă distruge stâlpii care separă sensurile de mers şi ocoleşte în ultima clipă un alt autoturism. 

Scena uluitoare este filmată de prietenul şoferului care a urmărit-o pe femeie încă din localitatea Floreşti. 

Din Floreşti au ajuns în Cluj-Napoca. Pe drum, tânăra a scăpat de mai multe ori maşina de sub control şi a lovit trei autoturisme.

Pe acelaşi subiect

Pe bulevardele din oraş a fost haos. Fără experienţă la volan şi cu mintea tulbure, şoferiţa n-a ţinut cont de nicio regulă de circulaţie.

Fata în schimb râde zgomotos. Pare amuzată de aventura pe care a provocat-o. În tot acest timp, patru echipaje de poliţie sunt pe urmele ei. La un moment dat, maşina trece pe lângă un poliţist care reuşeşte să se ferească din calea ei în ultima clipă. Dar nici asta nu o intimidează...

Tânăra de 19 ani, din Floreşti, Cluj, a furat maşina mamei sale şi a demarat în trombă, fără să ştie să conducă. Cursa nebună s-a încheiat după aproximativ 13 kilometri, după ce autoturismul a lovit violent bordura unui sens giratoriu şi s-a oprit într-un automobil parcat. 

Fata le-a spus poliţiştilor că a vrut să se sinucidă. După ce va fi externată de la Ortopedie, va fi transferată la clinica de Psihiatrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Motivul HALUCINANT pentru care o tânără de 19 ani din cluj, drogată, a furat maşina mamei ei şi a făcut PRĂPĂD la volan, prin oraş