Antena Meniu Search
x

O tanara insarcinata din Ramnicu Valcea a pierdut copilul din cauza nepasarii medicilor

Nepasarea medicilor inseamna drame. O tanara din Ramnicu Valcea, insarcinata in cinci luni, a pierdut copilul, dupa ce ar fi fost lasata sa se chinuie doua ore. In acest timp, niciun medic sau asistent nu a ajuns langa ea

Vezi și

Atat gravida, cat si conducerea spitalului incearca sa afle unde era medicul de garda si de ce asistentele medicale nu au stat langa pacienta. Pana acum, niciun reprezentant al spitalului nu a dat vreo explicatie. Seful sectiei de obstetrica-ginecologie a spus totusi ca a fost demarata o ancheta interna, iar cand va avea rezultatele, va putea da o declaratie.

Tot ce se stie in acest moment este ca femeia, insarcinata in cinci luni, a stat singura intr-un salon, de la ora 3 pana la ora 5 dimineata, timp in care nimeni din personalul medical nu s-a uitat la ea. Femeia a nascut singura un fat de 450 de grame, care nu a supravietuit decat cinci minute.

Tanara sustine ca-si urmarea sarcina si a facut regulat controale la medic. Culmea, la acelasi medic care era de garda in ziua respectiva si care ar fi trebuit s-o supravegheze. Femeia a depus o plangere la Colegiul Medicilor si este hotarata sa faca si o plangere penala la politie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » O tanara insarcinata din Ramnicu Valcea a pierdut copilul din cauza nepasarii medicilor