Antena Meniu Search
x

O tânără moldoveancă, studentă în anul doi la o facultate din Cluj Napoca, dată dispărută

E alertă şi îngrijorare la Cluj Napoca. De mai bine de o săptămână nu se mai ştie nimic de o tânără moldoveancă, studentă în anul doi la o facultate de aici.

Vezi și

E alertă şi îngrijorare la Cluj Napoca. De mai bine de o săptămână nu se mai ştie nimic de o tânără moldoveancă, studentă în anul doi la o facultate de aici. 

Aparent, niciun motiv. Sau cel puţin mama ei nu ştia niciunul. Ultima oară când a vorbit cu fata, adică joia trecută totul părea în regulă. Cele două au vorbit atunci despre examenele pe care tânăra urma să le aibă. Şi atât. Pe 10 iunie, cum spuneai şi tu, Victoria a dat un examen şi urma să se pregătească pentru cel de a doua zi. Nu s-a mai prezentat, însă. Victoria Babii are 20 de ani, e din Republica Moldova şi este studentă în anul doi la Facultatea de Business din Cluj Napoca.

Are actele la ea şi telefonul, dar la el nu mai răspunde nimeni. Tânăra are 1,64 metri înălţime, o constituţie astenică, ten deschis, pistruiat, ochi căprui, păr lung şi vopsit şaten. Deşi nu se ştie exact cum era îmbrăcată, apropiaţii bănuiesc că purta o rochie de vară, cu motive florale, galbene, aceeaşi cu care a fost la examen. Persoanele care pot oferi informaţii despre Victoria sunt rugate să sune la 112 ori ori să meargă la poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O tânără moldoveancă, studentă în anul doi la o facultate din Cluj Napoca, dată dispărută