Antena Meniu Search
x

Video O țeavă de gaz a explodat chiar în timp de doi muncitori lucrau la ea, în Rădăuți

Doi muncitori care lucrau la o magistrală de gaz metan din Rădăuţi au fost răniţi în urma unei explozii. Culmea, deflagraţia ar fi fost cauzată de o acumulare de gaz, deşi magistrala la care lucrau muncitorii fusese complet golită ieri dimineaţă.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 17.12.2020, 09:07

Vezi și
  • Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava a deschis o anchetă

Şase muncitori lucrau la conductă în momentul în care s-a produs explozia. Doi dintre aceştia, aflaţi foarte aproape de locul deflagraţiei, au fost răniţi.

Suflul i-a prins pe cei doi muncitori chiar în timp ce lucrau pentru a racorda două ţevi. Locul este foarte aproape de centura ocolitoare a municipiului Rădăuţi. 

Reprezentanţii firmei care se ocupă de lucrare spun că n-ar mai fi trebuit să fie gaz pe conductă şi nu-şi explică de la ce s-a produs explozia.

Costel Ungurașu, reprezentant firmă: Deci ea a fost pregătită foarte, foarte bine, dar... dar asta este.

Cei doi muncitori, care s-au ales cu multiple arsuri, au fost transportaţi la spital. Unul dintre ei se zbate acum între viaţă şi moarte. 

Alin Găleată, ISU Suceava: Deoarece unul dintre muncitori era în stare mai gravă, în întâmpinarea ambulanţei SAJ, care se îndrepta spre spital, a fost trimisă şi ambulanţa SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. 

Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava a deschis o anchetă pentru a stabili dacă muncitorii respectau toate normele de securitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O țeavă de gaz a explodat chiar în timp de doi muncitori lucrau la ea, în Rădăuți