Antena Meniu Search
x

O tigara aruncata la intamplare a provocat un incendiu puternic, intr-o locuinta din Bucuresti

O tigara aruncata la intamplare a provocat un incendiu puternic, intr-o locuinta din Bucuresti. Proprietarul si fiul lui au reusit sa fuga dintre peretii in flacari si au sunat la 112. Pompierii au ajuns, insa, tarziu la interventie. Autospeciala s-a impotmolit pe strada plina de gropi si namol.

Vezi și

Pompierii au reusit sa stinga incendiul in cateva minute. De salvat, insa, n-au mai avut ce. Peretii casei s-au prabusit rand pe rand.

Locuinta a cedat in timp ce autospecialele pompierilor isi croiau drum printre craterele de pe strada.

Cateva rude care locuiau in aceeasi curte i-au dat o mana de ajutor proprietarului, insa cateva galeti cu apa n-au fost suficiente ca sa stinga flacarile puternice.

Se pare ca totul incendiul a pornit de la o tigara pe care proprietarul a uitat sa o stinga. Dormea cand fiul lui i-a dat de veste ca sunt inconjurati de flacari. Din fericire, au avut timp sa fuga.  “Dintr-o carpa a luat foc. Tatal meu a adormit cu tigara aprinsa, a aruncat-o si s-a culcat”, a spus fiul proprietarului.

Fara sa aiba vreun venit, cei doi barbati spera sa fie primiti de rude ca sa aiba, temporar, un acoperis deasupra capului.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O tigara aruncata la intamplare a provocat un incendiu puternic, intr-o locuinta din Bucuresti