Antena Meniu Search
x

O vânzătoare din Mamaia a fost păcălită pe faţă

O vânzătoare din Mamaia a fost păcălită pe faţă, cum se spune, de trei tineri. Bărbaţii păreau turişti însetaţi, abia ridicaţi de pe şezlong.

Vezi și

 O vânzătoare din Mamaia a fost păcălită pe faţă, cum se spune, de trei tineri. Bărbaţii păreau turişti însetaţi, abia ridicaţi de pe şezlong. Şi cu o nonşalanţă incredibilă au reuşit să o păcălească pe femeie şi să o păgubească de o sută de lei.

Trei indizivi la bustul gol au surprins camerele de supraveghere din magazin. Trei prieteni - toţi hoţi. Şi toţi trei însetaţi. Unul dintre ei cumpără o bere şi aşteaptă, cu o mână în şold, restul bancnotei de 100 de lei. Totu-i legal, până aici!

Un al doilea individ intră şi el în acţiune. Sub nasul vânzătoarei, flutură o bancnotă de 100 de lei cu care vrea să plătească un suc. Peste el însă intervine rapid individul cu berea. Şi cu o rugăminte, pentru vânzătoare.

Momentul devine prielnic pentru indivizi. Femeia scotoceşte după bancnote ca să schimbe cei 100 lei şi nu vede nimic. Nu vede cum celui de-al treilea tânăr îi este plasată, rapid, bancnota de 100 de lei, de cel care trebuia să achite sucul.

A dat restul pentru bani care nu ajunseseră în casa de marcat. Ci în buzunarul unuia dintre tâlhari. Înşelătoria a durat mai puţin de un minut, dar în cele din urmă a fost descoperită. Deşi patronul s-a dus cu filmarea la poliţişti, hoţii nu au până acum de găsit. Deşi nu sunt multe elemente care să le protejeze identitatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O vânzătoare din Mamaia a fost păcălită pe faţă