Antena Meniu Search
x

Două femei şi trei copii au fost închişi în Grădina Zoologică din Oradea, trăind clipe de groază

Captivi la zoo! Nu este titlul unui film, ci experienţa unor femei din Oradea care, alături de trei copii, au rămas blocate în interiorul grădinii zoologice.

Vezi și

Captivi la zoo! Nu este titlul unui film, ci experienţa unor femei din Oradea care, alături de trei copii, au rămas blocate în interiorul grădinii zoologice, printre animale. Îşi amintesc cu groază că au sunat la toate numerele pe care le-au văzut pe panouri, dar nimeni nu le-a răspuns. Într-un târziu, s-a dat alarma chiar şi la prefectură şi au reuşit să iasă.

"Pur şi simplu, toate uşile erau închise. Am bătut acolo la geam, am căutat o persoană care să ne dea drumul ca să ieşim, dar nu am găsit pe nimeni." Cătălina a mers la grădina zoologică din Oradea cu cei trei copii şi spune că nu şi-a dat seama că era deja ora închiderii. Rămăsese fără baterie la telefon, iar prietena ei, venită din America, nu şi-a imaginat că angajaţii nu le-ar anunţa că se termină programul. Când şi-au dat seama, porţile erau încuiate, iar angajaţii, deja plecaţi acasă. Nici măcar la numerele de telefon de pe panouri nu răspunea nimeni.

"Până la urmă l-am sunat pe soţul meu, sunt aici cu micuţii şi nu mai putem să ieşim. Şi lui nu-i venea să creadă. A crezut că glumesc, cum aşa ceva? Cine să glumească că-i închis cu animalele sălbatice şi cu copii?" Când a realizat că nu este o farsă, bărbatul a sunat la poliţie. Apoi la Prefectură şi, în final, a ajuns la biologul Grădinii Zoologice.

Cei de la Administraţia Domeniului Public din Oradea, care administrează grădina zoologică, nu au putut fi de găsit, pentru un punct de vedere referitor la incident. 

Practic, dacă nu se schimbă nimic, iar vizitatorii nu sunt atenţi la indicaţiile primite la intrare, rezultă că un astfel de scenariu se poate repeta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Două femei şi trei copii au fost închişi în Grădina Zoologică din Oradea, trăind clipe de groază