Antena Meniu Search
x

Oana și Mărioara, din nou la cuțite

S-a reaprins războiul dintre Oana şi Mărioara Zăvoranu. După sentinţa în cazul vrăjitoarelor, 3 ani de închisoare cu suspedare, vedeta TV s-a supărat pe mama ei

Vezi și

S-a reaprins războiul dintre Oana şi Mărioara Zăvoranu. După sentinţa în cazul vrăjitoarelor, 3 ani de închisoare cu suspedare, vedeta TV s-a supărat pe mama ei

Iar motivul este fratele Mărioarei. Mama Oanei se află pe patul de spital şi a suportat de curând o operaţie de extirpare de rinchi.

Oana Zăvoranu şi mama ei sunt din nou în război. Un război care a izbucnit într-un moment nefast pentru amândouă. Marioara se află de o lună pe un pat spital şi a suportat de curând o operaţie de extirpare de rinchi. Iar Oana, care nu şi-a revenit încă după sentinţa dată vrăjitoarelor, 3 ani cu suspendare, spune că încearcă să facă faţă obligaţiilor profesionale. Vedeta, care e imaginea unor firme, spune că, moartă-coaptă, trebuie să muncească, să se întreţină.

Cu vocea stinsă, Mărioara Zăvoranu a povestit că se află în spital de o lună, timp în care Oana n-a vizitat-o decât o singură dată. Ar fi vrut să-i aducă măcar o supă. În schimb, Oana a spus că n-ar fi avut voie să meargă la spital din cauza unchiului ei.

Marioara Zăvoranu a fost internată de urgenţă acum câteva săptămâni, iar, de atunci, starea ei de sănătate pare să se fi înrăutăţit, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva singurul rinichi care mai funcţionează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Oana și Mărioara, din nou la cuțite