Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu a fost săltată de poliţie! Motivul?!

Oana Zăvoranu a fost săltată de poliţie după un flagrant care ar putea să o trimită după gratii

Oana Zăvoranu a fost săltată de poliţie după un flagrant care ar putea să o trimită după gratii

Este celebră pentru operaţiile estetice pe care le-a făcut. De fiecare dată, a recunoscut intervenţiile care au făcut-o să arate mai bine. Ba chiar s-a mândrit cu ele, iar esteticienii care i-au modelat trupul vedetei sunt destui. Printre ei, şi cunoscutul medic Marek Vâlcu. Unul dintre puţinii doctori esteticieni de care nu s-au plâns prea multe personaje din lumea mondenă.

Una dintre cele şapte intervenţii la sâni a nemulţumit-o pe Oana Zăvoranu în legătură cu Marek Vâlcu. Potrivit unor surse din anchetă, l-ar fi acuzat că i-a pus protezele greşit, i-ar fi trimis mai multe mesaje de reproş şi, mai mult decât atât, i-ar fi cerut şi bani în schimbul erorii reclamate.

Oana Zăvoranu ar fi ajuns chiar şi la santaj - dacă nu îi dă banii, între 5.000 si 10.000 de euro, va intra într-o mizerie mediatică nemaipomenită. Medicul a depus plângere la poliţie, unde a mers cu tot cu mesajele sms-urile primite. Ofiţerii au organizat un flagrant şi, în această după-amiază, vedeta a fost săltată şi dusă la poliţie pentru audieri.

Dacă va fi arestată şi dacă se va dovedi că e vinovată de şantaj, ar putea ajunge şapte ani după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Oana Zăvoranu a fost săltată de poliţie! Motivul?!