Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu, acuzaţii de furt la adresa fostului administrator al cimitirului

Oana Zăvoranu a chemat poliţia, azi-noapte, la cimitir. A reclamat că i-a dispărut din seif o ştampilă a societăţii şi îl bănuieşte de furt pe fostul administrator

Vezi și

Oana Zăvoranu a chemat poliţia, azi-noapte, la cimitir. A reclamat că i-a dispărut din seif o ştampilă a societăţii şi îl bănuieşte de furt pe fostul administrator

A fost noapte albă în cimitirul privat al Oanei Zăvoranu. Vedeta a chemat poliţia şi l-a reclamat pe fostul administrator că i-ar fi furat din seif o ştampilă. O ştampilă şi acte importante. Ar fi încercat să dea de el, dar zice că nu a fost chip ca să primească vreun răspuns. Aşa că îl va da şi pe mâna anticorupţiei.

Cu fostul administrator şi unul dintre acţionarii societăţii primită moştenire după moartea Mărioarei, Oana duce un adevărat război. Îl acuză că spală bani şi că ar fi vrut să o lase fără firma la care Zăvo s-a instalat preşedinte de câteva zile.

Pentru toate relele, mortul e vinovat. Adică Mărioara. Cea care zice Oana că deşi i-a dat viaţă, n-a iubit-o niciodată. Şi şi-ar fi însuşit banii care, după moartea tatălui, erau ai ei. Războiul pe avere nu s-a încheiat nici după moartea Mărioarei, deşi a început de ani de zile.

Oana Zăvoranu este însă singura moştenitoare a Mărioarei. Şi a rămas cu o avere de aproape 60 de milioane de euro. Doar societatea pentru care face vedeta scandal ar produce zeci de milioane de euro pe an. Acum, Oana are de gând să schimbe tot la sediul firmei, de la angajaţi la mobilier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Oana Zăvoranu, acuzaţii de furt la adresa fostului administrator al cimitirului