Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu îşi dezgroapă tatăl!

Telenovela Oana Zăvoranu continuă cu turnuri nebănuite. Tocmai şi-a îngropat mama şi se pregăteşte să-şi dezgroape tatăl. Şi-a pus Biserica Ortodoxă în cap pentru o înmormântare necurată

Vezi și

Telenovela Oana Zăvoranu continuă cu turnuri nebănuite. Tocmai şi-a îngropat mama şi se pregăteşte să-şi dezgroape tatăl. Şi-a pus Biserica Ortodoxă în cap pentru o înmormântare necurată

Mai mult decât atât, unul din preoţii care a slujit la funeraliile Mărioarei este condamnat la 2 ani şi şase luni cu suspendare pentru vătămare corporală.

Morţii cu morţii, viii cu viii. Abia ce-a stins războiul cu Mărioara, că Oana dă din nou în clocot. A deschis toate focurile pe Corneliu Vadim Tudor şi face acuzaţii fără precedent. Politicianul îi răspunde pe limba ei.

Tot de la cimitir i se mai trage încă un scandal. Mărioara ar putea fi scoasă din mormânt, pentru că n-a fost îngropată creştineşte. Preoţii care îngropat-o sunt răspopiţi. Ba ar fi slujit la căpătâiul Mărioarei după legi numai de ei ştiute.

Gheorghe Bratu, unul dintre ei, a fost chiar condamnat la peste doi ani cu suspendare pentru vătămare. Dar asta pentru Oana nu contează.

În ciuda opiniilor bisericii, Oana îl vrea pe răspopit şi la căpătâiul tatălui. Şi la slujba de 40 de zile a mamei.

în timp ce scandalurile îi ocupă tot timpul, afacerile au rămas deocamdată în aer. După ce a moştenit o averea impresionantă, Oana trebuie să se asigure că bussinesurile sunt în continuare pe profit. Altfel, riscă să piardă tot.

În urma decesului Mărioarei Zăvoranu, Oana a rămas cu o avere de 60 de milioane de euro. După ce ani de zile s-au războit pe şi pentru bani, Querida spune acum că, de fapt, nu banii mamei au interesat-o, ci dragostea ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Oana Zăvoranu îşi dezgroapă tatăl!