Antena Meniu Search
x

Observator, Antena 3 si Primaria Giurgiu construiesc o prima locuinta in regim de centru de zi

Observatorul si Antena 3 nu se opresc aici. Pentru ca recunoasterea oficiala a copiilor nevazuti nu este mai putin importanta decat gravele probleme de alimentatie si lipsa unor locuinte

Vezi și

Schimbarea a inceput deja la Giurgiu. Observator si Antena 3 construiesc impreuna cu primaria orasului o prima locuinta in regim de centru de zi. Centrul social pentru copii cu nevoi va fi ridicat cu voluntari, jurnalisti, ONG-uri si companii care ofera bunuri si servicii gratuit, pentru un scop nobil. “Copiii aflati in nevoi nu sunt invizibili si este de datoria fiecaruia dintre noi de a-i identifica si de a le da un drum in viata”, a declarat Nicolae Barbu, primarul orasului Giurgiu.

“Noi am rezervat deja o parte din materiale, ma refer la ciment, caramizi, BCA-uri, materiale care ar fi necesare demararii acestei investitii”, a spus Constantin Telehoi, un sponsor.

Lucrarile demareaza maine. Jurnalistii de la Observator si Antena 3 le vor da muncitorilor de pe santier o mana de ajutor. Sunt asteptati la munca si alti voluntari cu suflet mare. Termenul de finalizare a proiectului este 30 mai 2014.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Observator, Antena 3 si Primaria Giurgiu construiesc o prima locuinta in regim de centru de zi