Antena Meniu Search
x

Video Oferte de Revelion. Odată cu relaxarea restricţiilor, la hoteluri şi pensiuni telefonul usnă încontinuu. Cât costă distracţia pentru noaptea dintre ani

E oficial. Anul acesta, în noaptea de Revelion, avem voie să ne distrăm. Aşa că telefoanele administratorilor de pensiuni si cluburi au început să sune încă de dimineaţă. Ofertele, pentru toate buzunarele, se epuizează de la o oră la alta. Oamenii vor să uite Revelionul de anul trecut, petrecut în sufragerie.

de Redactia Observator

la 08.12.2021, 21:05

Vezi și
  • Oferte de Revelion. Odată cu relaxarea restricţiilor, la hoteluri şi pensiuni telefonul usnă încontinuu. Cât costă distracţia pentru noaptea dintre ani

Tihnă, tradiţie şi delicii. Asta înseamnă sărbătorile în Maramureş. De la odăile frumos decorate la mobila ca pe vremea bunicilor şi vasele de lut în care se vor odihni sarmalele, toate îşi aşteaptă oaspeţii. Până ieri, nu se ştia sigur dacă locul va fi animat de petrecăreţi. Acum, petrecerile au devenit o certitudine.

Turist: Cu toţii aşteptam decizia asta într-un final, mai ales în preajma sărbătorilor.

Nicolas abia aşteaptă să se distreze alături de prieteni. E fericit, însă precaut.

Turist: Sper să nu se exagereze, să se ajungă iarăşi înapoi în situaţia din care vrem să ieşim.

Pe acelaşi subiect

Pentru 1000 de lei de persoană, pensiunea va fi casă pentru trei familii.

Adina Costinar, administrator pensiune: Vestea aceasta cu relaxarea a fost foarte bine primită de către turişti. Vin să petreacă aici şi să îmbine tradiţiile şi obiceiurile cu sporturile de iarnă.

La un restaurant, telefonul sună încontinuu încă de dimineaţă. Turiştii vor să sărbătorească acolo noaptea dintre ani, la gura şemineului, cu muzică live şi mâncare tradiţională. Mai puţin de o sută de euro costă distracţia pentru o noapte întreagă.

Sorin Sâncrean, administrator hotel: Este o măsură care ajută domeniul Horeca pentru că sunt mulţi oameni nevaccinaţi care doresc să petreacă şi aşa au la îndemână un test rapid.

Cine vrea să petreacă Revelionul pe o pârtie din Poiana Braşov, ar face bine să se grăbească. La unele hoteluri din Braşov s-au ocupat aproape toate camerele. Preţurile sunt pentru toate buzunarele.

În Bucureşti, în schimb, Centrul Vechi se va anima din nou. Străzile, acum pustii vor vibra de muzică, dans, tineri ciocnind şi dorinţe şoptite pentru noul an. 

Patronii cluburilor promit petreceri memorabile

Clienţii se vor simţi ca la o casă regală din Austria, promit patronii de cluburi şi restaurante.

Cătălin Ghizea: Vom începe cu un program Viena Vals. Vom avea dansuri de societate. Un meniu foarte variat de mâncare. Tartine cu şampanie, raţă foarte bună. 840 de lei costă tot festinul.

Petrecăreţii s-au grăbit să-şi rezerve cele mai bune mese. Vor să uite petrecerile de anul trecut din sufragerie. Regulile sunt simple. Pot petrece până-n zori toţi cei care sunt vaccinaţi, trecuţi prin boală ori fac dovada unui test negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Oferte de Revelion. Odată cu relaxarea restricţiilor, la hoteluri şi pensiuni telefonul usnă încontinuu. Cât costă distracţia pentru noaptea dintre ani