Antena Meniu Search
x

Zile libere! Oferte pentru minivacanţa de Rusalli

După minivacanţa de 1 mai, hotelierii se pregătesc să dea din nou lovitura, înainte de începerea adevăratului sezon estival

Vezi și

După minivacanţa de 1 mai, hotelierii se pregătesc să dea din nou lovitura, înainte de începerea adevăratului sezon estival

Chiar dacă momentan bate vântul atât la propriu, cât şi la figurat pe plajele de la malul mării, hotelierii speră că odată cu venirea weekend-ului, totul să se transforme într-o oază pentru turişti. Pentru ei, au pregătit o serie de oferte şi programe atractive.

Totul, la preţuri acceptabile. În nordul litoralului, tarifele variază de la 150 de lei la 500 de lei, în funcţie de numărul de stele cu care este dotat hotelul. Diferenţe există şi în sudul litoralului. În funcţie de gradul de confort dorit, preţul pe noapte al unei camere variază între 100 şi 400 de lei.

Unii dintre turişti şi-au lipit minivacanţa de Rusalii cu concediul. Şi chiar dacă vremea nu o să le permită să facă plajă, au destule alternative de petrecere a timpului liber.

Pentru cei care iubesc viaţa de noapte, managerii teraselor şi cluburilor promit surprize în lanţ şi distracţie cât cuprinde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Zile libere! Oferte pentru minivacanţa de Rusalli