Antena Meniu Search
x

Oferte variate de vacanta pentru turistii romani cu dare de mana

In jurul lumii cu un avion privat. Oferta este pentru turistii romani care vor sa vada opt tari in doar 23 de zile. Si daca au, evident, bani pe masura.

Vezi și

Cei care au mai bugetul mai sarac pot fi la moda vara asta daca opteaza pentru noile destinatii de plaja: Croatia sau Albania.

Pentru romanii excentrici, cu zeci de mii de euro de cheltuiala, provocarea de la Targul de Turism este un charter in jurul lumii, in 23 de zile.

Plecarea va fi in luna noiembrie, iar pretul unui pachet porneste de la 18.000 de euro, pentru varianta economica si ajunge pana la 30.000 de euro, in cazul serviciilor de clasa intai.

Pentru o vacanta in Albania, preturile pornesc de la 180 de euro de persoana si ajung la 580 de euro, in functie de hotelul preferat. Daca in Albania transportul este individual, spre Croatia zboara anul acesta curse directe. Pachetele incep de la 300 de euro de persoana, cu toate taxele incluse.

Cine prefera Romania gaseste programe complete de distractie in regiunea Campulung Muscel. O minivacanta de trei zile cu masa, cazare si program inclus costa 600 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Oferte variate de vacanta pentru turistii romani cu dare de mana