Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șoferul care a ucis un copil pe o trecere de pietoni din Suceava a încercat să-i dea mamei 5.000 de lei

Cinci mii de lei. Atât valorează viaţa unui copil pentru şoferul care l-a strivit pe o trecere de pietoni din Suceava.

de Redactia Observator

la 22.07.2014 , 19:54

 Cinci mii de lei. Atât valorează viaţa unui copil pentru şoferul care l-a strivit pe o trecere de pietoni din Suceava. Cel vinovat a avut tupeul să-i facă oferta mamei îndurerate, după ce poliţiştii l-au lăsat să plece liber acasă.

Viaţa lui Mario s-a curmat brusc, pe o trecere de pietoni. Dar şoferul care i-a fost călău n-a ezitat să pună preţ pe ea. Aseară a căutat-o pe mamă să-i cumpere iertarea.

Femeia şi-a luat azi băieţelul în sicriu acasă. O îneacă durerea şi revolta când ştie că cel care i-a omorât copilul e liber să-şi vadă de viaţă. O dramă trăieşte şi tânăra care era cu Mario. Maşina ucigaşă i-a smuls vărul din mână şi l-a aruncat la câţiva metri. De atunci, fata se întreabă cum ar fi putut să evite nenorocire.

Vezi și

Şoferul vinovat le-a spus poliţiştilor că accidentul s-a întâmplat din neatenţie. Se uita la telefonul mobil când a intrat, cu viteză, în cei doi. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că bărbatul nu a făcut niciun gest să evite femeia şi copilul. A oprit maşina abia o sută de metri mai departe.

Şoferul a fost dus ieri la audieri, dar va fi cercetat în libertate pentru ucidere din culpă şi vătămare. Rudele copilului omorât nu cred că vinovatul va fi pedepsit. Oamenii spun că individul e anafabet şi chiar şi-ar fi cumpărat carnetul de şofer. Peste două zile, Mario va fi înmormântat. Şoferul care i-a luat viaţa ar putea plăti cu cel mult 7 ani de închisoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Șoferul care a ucis un copil pe o trecere de pietoni din Suceava a încercat să-i dea mamei 5.000 de lei