Antena Meniu Search
x

O fetiță dintr-un sat vasluian i-a scris primarului și l-a făcut să plângă: "Vă aduc banii când iau alocația"

O fetiță dintr-un sat vasluian i-a scris primarului și l-a făcut să plângă: "Vă aduc banii când iau alocația", i-a scris copila, elevă la școala primară și care mai are acasă șase frați.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.05.2020, 07:57

  • Primarul din Șuletea a povestiti totul, într-o postare pe Facebook.
  • Fetița, care e elevă în școala primară, i-a cerut ajutorul.

Primarul unei comune din Vaslui a povestit pe Facebook că a primit o scrisoare de la o elevă din ciclul primar de la școala din localitate și că a plâns atunci când a citit-o.

Fetița din comuna vasluiană Şuletea i-a trimis primarului Ciprian Tamaş o scrisoare în care îi cere să îi împrumute un telefon pentru cursurile online sau să îi cumpere unul în rate, iar ea îi va duce lunar alocația, pentru a achita aparatul.

"Sunt conştientă că singura noastră şansă pentru a reuşi în viaţă este să învăţăm bine. Am apreciat întotdeauna că ne-aţi sprijinit. Acum, cu această nebunie ce ne ţine departe de băncile şcolii, singura noastră legătură cu profesorii noştri este este mediul online.

Momentan folosim toţi telefonul mamei mele, dar nu reuşim să ţinem pasul cu acest sistem de învăţământ, din cauza lipsei unui alt telefon. Ştiu că aveţi un suflet bun şi vă rog cu toată fiinţa mea să îmi împrumutaţi şi mie un telefon, iar dacă nu aveţi unul disponilbil, v-aş ruga să îmi cumpăraţi dumneavoastră unul în rate, iar lunar, când voi primi alocaţia vă voi aduce banii.

Pe acelaşi subiect

Sper să înţelegeţi situaţia financiară cu care se confruntă părinţii mei şi să daţi curs rugăminţii mele. Promit să nu vă dezamăgesc!", a scris eleva, potrivit postării primarului.

"DAA! Răspunsul meu este afirmativ, îți voi da un telefon în stare perfectă de funcționare pentru a-ți face temele la timp, copil minunat!

Am primit această scrisoare pe Messenger de la o fetiță, elevă a școlii noastre! Pur și simplu mi-au dat lacrimile! Am vorbit dimineață cu directorul scolii și mi-a confirmat că sunt peste 30 de elevi în această situație! Nu au telefon, nu mai vorbim de tabletă sau de laptop, pentru a interacționa cu cadrele didactice online!

Am o veste bună și pentru elevii care dispun de telefoane și nu au date mobile: la sfârșitul săptămânii vom putea utiliza internetul gratuit prin WI-FI, în punctele stabilite din fiecare sat!

Astfel, am rugămintea la voi, prietenii mei dragi, care v-ați schimbat Smartphone-ul și vreți să aduceți o bucurie, să îl donați pe cel vechi cu toată bucuria unui elev nevoiaș din comuna noastră!

Noi promitem că vom face poze și vă trimitem fiecăruia dintre voi bucuria și zâmbetul copilului norocos!

Distribuiți vă rog, mobilizarea ne va ajuta copiii să țină pasul cu profesorii!😉", a scris primarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » O fetiță dintr-un sat vasluian i-a scris primarului și l-a făcut să plângă: "Vă aduc banii când iau alocația"