Antena Meniu Search
x

Oficial! Victor Piturca trebuie sa-i plateasca o avere amantei Vica

Victor Piturca trebuie sa plateasca cea mai mare pensie alimentara din Romania! Meciul cu fosta lui iubita, Vica Blochina, se apropie de final

Vezi și

15 ani s-au iubit. De aproape doi ani, se cearta in instanta. La mijloc e, insa, un baietel de sase ani, Edan. “Indiferent, daca Piturca nu ar fi selectioner, ci ar fi sofer, eu tot l-as da pe el in judecata. Pentru a recunoaste copilul”, a spus Vica Blochina.

Deocamdata, rezultatul testului ADN, cerut de selectioner, nu e gata. S-a incheiat doar meciul de la Judecatoria Sectorului 2. Magistratii de acolo au decis: Victor Piturca nu trebuie sa mai amane plata pensiei alimentare. Trebuie sa-i vireze Vicai, luna de luna, aproape 9.000 de euro. Nu de acum, ci din noiembrie 2011, de cand au inceput procesele. Asa ca nota de plata ajunge deja la aproape 200.000 de euro.

De data aceasta, in instanta a fost chemata si Federatia Romana de Fotbal. Judecatorii au decis ca FRF sa poata pune propriri pe conturile selectionerului. Doar-doar sa plateasca datoria catre fiul sau.

Selectionerul poate contesta si hotararea de azi. Insa, pentru prima oara, nu mai poate suspenda plata. Nu a iesit asa cum a vrut el nici in dosarul Valiza. A primit un an cu suspendare, iar repezentantii FIFA analizeaza ce e de facut. "Monitorizam incontinuu situatia. Deocamdata, nu putem spune mai multe", a explicat Biroul de presa FIFA

Decizia - daca ramane sau nu la carma nationalei - nu poate fi driblata de Piturca. A anuntat, insa, ca poate cere custodie comuna pentru Edan. Si, poate, pentru o pensie ceva mai mica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Oficial! Victor Piturca trebuie sa-i plateasca o avere amantei Vica