Antena Meniu Search
x

Operațiune spectaculoasă la Brăila. Mama și fiu, salvați de pompieri

Pompierii au scos pe scara de evacuare o mamă şi pe copilul său de numai 9 ani, dintr-o clădire cuprinsă de flăcări şi fum

Vezi și

Pompierii au scos pe scara de evacuare o mamă şi pe copilul său de numai 9 ani, dintr-o clădire cuprinsă de flăcări şi fum. Focul a izbucnit la parterul clădirii cu două etaje, la un atelier de jaluzele. 

Un scurtcircuit ar fi provocat dezastrul. Mai bine de o oră s-au luptat pompierii cu flăcările iar pagubele sunt foarte mari. Pe scara de evacuare, de un pompier. De sus, de la ultimul etaj al clădirii, mama priveşte cum copilul său ajunge în siguranţă la sol. Pompierii au urcat apoi să o salveze şi pe femeie. Atât femeia cât şi copilul erau în pericol să se intoxice cu fum dacă nu se intervenea la timp. Cei doi nu au mai putut să coboare atunci când au izbucnit flăcările. Au primit îngrijiri medicale la ambulaţa SMURD nefiind nevoie de transportul acestora la spitalul judeţean de urgenţă. Pompierii au reuşit cu greu să potolească incendiul. Au intervenit cu patru autospeciale.

În clădirea cuprinsă de incendiu este şi un loc de joacă pentru copii, iar la ultimul etaj locuiesc patronii. Flăcările au făcut pagube serioase. Au ars materiale, acte contabile, aparatură IT şi mobilier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Operațiune spectaculoasă la Brăila. Mama și fiu, salvați de pompieri