Antena Meniu Search
x

Operaţiune emoţionantă de salvare a pompierilor din Galaţi! O pisica a născut în galeria caldă a motorului unei maşini (VIDEO)

Pompierii din Galaţi au arătat că depun acelaşi efort pentru a ajuta, indiferent dacă este vorba despre viaţa unui om sau a unei familii de pisicuţe. O pisică gestantă a ales un loc ferit, dar foarte periculos pentru a naşte. Mai exact, în galeria caldă a motorului unui autovehicul.

Vezi și

Pompierii din Galaţi au arătat că depun acelaşi efort pentru a ajuta, indiferent dacă este vorba despre viaţa unui om sau a unei familii de pisicuţe. O pisică gestantă a ales un loc ferit, dar foarte periculos pentru a naşte. Mai exact, în galeria caldă a motorului unui autovehicul.

Totul ar fi putut să se termine tragic atunci când maşina s-ar fi pus în mişcare. Vecinii au auzit însă mieunatul în parcare şi cum sediul SMURD era în apropiere, pompierii a răspuns imediat apelului. Salvatorii au fost nevoiţi să se bage sub automobil şi să controleze fiecare colţişor pentru a-i scoate pe cei 5 pisoi abia născuţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Operaţiune emoţionantă de salvare a pompierilor din Galaţi! O pisica a născut în galeria caldă a motorului unei maşini (VIDEO)