Antena Meniu Search
x

Oradea, orașul faptelor bune, la un apel Radio Zu

Oradea s-a transformat în Oraşul Faptelor Bune! Un apel radio Zu a adus împreună oamenii care au nevoie de cei care au de unde. Aproape 100 de orădeni, în frunte cu Mihai Morar, au alergat pentru gemenele Ingrid şi Maya, care suferă de paralizie cerebrală.

de Redactia Observator

la 18.12.2019, 23:21

Vezi și

Oradea s-a transformat în Oraşul Faptelor Bune! Un apel Radio Zu a adus împreună oamenii care au nevoie de cei care au de unde. Aproape 100 de orădeni, în frunte cu Mihai Morar, au alergat pentru gemenele Ingrid şi Maya, care suferă de paralizie cerebrală.

Pentru a se putea trata în străinătate au nevoie de 100 de mii de dolari. A fost singura ieşire a DJ-ilor Radio Zu din casa de sticlă, instalată de duminică în mijlocul Târgului de Crăciun. Înainte de începerea competiţiei, maratoniştii au trecut pe la urne şi au făcut donaţii. Oraşul Faptelor Bune va fi deschis până sâmbătă.

E ca la fapte bune. Dacă încerci să faci o faptă bună de unul singur, cineva te vede acolo sus, dar nu poţi să schimbi lumea. Dar când se adună mai mulţi, putem mişca ceva. În oameni, în lumea asta, în obiceiuri şi aşa mai departe. Şi am zis, hai, să-mi arate cineva Oradea”, a declarat Mihai Morar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Oradea, orașul faptelor bune, la un apel Radio Zu