Antena Meniu Search
x

Orasul Motru, impanzit cu camere de supraveghere

Infractori mai putini si oameni mai multi care sa se simta in siguranta. Asta doresc autoritatile din Motru sa le ofere tuturor locuitorilor. Au impanzit orasul cu aproape 50 de camere de supraveghere care sa surprinda orice miscare.

Vezi și

Camerele de supraveghere au fost amplasate in toate intersectiile mari ale orasului dar si in zonele cunoscute drept rau famate. De cand au fost instalate, camerele s-au dovedit de-a dreptul utile. Hoti, talhari sau soferi care au parasit locul accidentului - cu totii au fost prinsi datorita imaginilor de pe camere. Ele sunt stocate intr-un calculator aflat la sediul Politiei Locale si pot fi urmarite in timp real de catre oamenii legii. De multe ori, infractorii au fost prinsi in fapt. “Sistemul este compus din 48 de camere, trei mobile. Sunt foarte eficiente, am avut deja solicitari din partea politiei, in cateva cazuri de fapte antisocial”, a declarat Marin Paul, seful Politiei Locale Motru.

Printre localnici, ideile sunt impartite. Nu privesc chiar toti cu ochi buni vigilenta noului sistem de supraveghere a orasului.

Intreaga investitie a costat peste 1,5 milioane de lei. Daca rezultatul final este un oras mai linistit, insa, suma de bani nici nu mai conteaza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Orasul Motru, impanzit cu camere de supraveghere