Antena Meniu Search
x

Ouă și găini, șpagă pentru magistrați

Procurori şi judecători sunt acuzaţi că au intrat în mafia retrocedărilor din nordul Moldovei! Ar fi fost corupţi cu ouă şi păsări.

Vezi și

 Procurori şi judecători sunt acuzaţi că au intrat în mafia retrocedărilor din nordul Moldovei! Ar fi fost corupţi cu ouă şi păsări.

Dumitru Dâmbu, procuror-şef la Parchetul Tribunalului Suceava. Acuzat de corupţie! Bogdan Bărbuţă. Judecător în Rădăuţi! Acuzat şi el de corupţie. Într-un dosar privind retrocedări ilegale cu ajutorul lor: magistraţi care ar fi trebuit să dea o decizi în favoarea unor oameni simpli, spun surse din anchetă. Dar ar fi fost corupţi de oameni de afaceri.

A fost adusă din Suceava, în Bucureşti, pentru acuzația de dare de mită. Cu duba şi ţinută strâns ca şi cum ar încerca să fugă. După câteva ore de audieri, femeia e lăsată să plece acasă. Pe cont propriu. Practic, aruncată în stradă.

Bătrâna a fost ajutată, din milă, de un avocat. I-a oferit bani pentru a se întoarce cu trenul acasă, în judeţul Suceava. Asta dacă va reuşi să se descurce singură. Ca ea au fost şi alţii.

Ouăle şi păsările ajungeau la trei magistraţi. Astăzi, procurorii DNA au făcut percheziţii în sedii de judecătorii şi de parchete. Şi funcţionari de la primăria oraşului Rădăuţi ar fi vizaţi de această anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ouă și găini, șpagă pentru magistrați