Antena Meniu Search
x

(P) Care sunt florile pe care le poți oferi cadou iarna?

Trebuie să știi că florile pot fi oferite și iarna, nu doar primăvara și vară când soarele este prezent și vremea este prielnică creșterii lor. Iar unele flori chiar se dezvoltă mai bine la temperaturile scăzute.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 10:57

Flori pe care le poţi oferi cadou iarna
Flori pe care le poţi oferi cadou iarna - Pixabay

Așadar ar fi bine să afli care sunt florile ce se dezvoltă și rezistă în perioada iernii. Floraria online Maison d'Or din Bucuresti îți prezintă florile potrivite sezonului rece care o vor fermeca pe norocoasă ce le va primi.

 Trandafirii

Trandafirii nu sunt flori vulnerabile în fața frigului, astfel că aceste frumoase flori care sunt pe placul majorității femeilor pot fi dăruite chiar și în anotimpul rece. Poți să îi pui în buchetul cu crini dar poți să-ți accesorizezi de sezon, adăugând conuri de brad, vor arată extraordinar și va fi un buchet specific sărbătorilor de iarnă. Pentru iubita ta va fi un buchet pe cinste, va fi foarte impresionată de cadoul tău. Pentru a-i demonstra cât e implicat ai fost în alegerea florilor pentru ea poți să îi dai detalii precum faptul că ar trebui să acopere trandafirii dacă temperaturile sunt sub -12 grade Celsius.

 Garoafele

Una dintre cele mai rezistente flori este garoafa, întrucât se adaptează foarte bine atât temperaturilor scăzute, cât și celor ridicate. Este foarte plăcută vizual și te poți bucura de garoafă sub toate culorile, așadar un buchet multicolor ar fi foarte potrivit pentru anotimpul rece, întrucât ar inveseli peisajul înghețat.

 Zambilele

Probabil le consideri niște flori potrivite anotimpului de primăvară, însă trebuie să știi că acestea sunt foarte raspandite și în sezonul rece. Zambilele te încântă și te cuceresc prin mirosul plăcut, prin urmare nu ar trebui să lipsească dintr-un buchet pe care vrei să îl dăruiești în sezonul rece.

 Gerberele

Te poți bucura și de frumoasele gerberelor în anotimpul rece. Acestea arată precum o margaretă, iar florile lor pot ajunge la dimensiunea de 25 de centimetri. De asemenea poți alege din gama lor variată de culori, culoarea potrivită buchetului tău, galben, roz, violet sau roșu. Poți alege să dăruiești buchete multicolore sau un buchet ce conține o singură culoare.

 Cyclamen

Pentru că se bucură de o gamă largă de culori ce pot da viață peisajul trist și rece ce caracterizează iarna, roz, mov sau roșu, o poți folosi cu siguranță într-un buchet pe care să îl dăruiești. Deși în general ai observat, probabil, această planta în ghiveci, arată la fel de bine și într-un buchet, dându-i un aer cochet.

 Crinul de iarnă

Amaryllis sau crinul de iarnă cum este cunoscut este o floare foarte căutată în sezonul rece întrucât rezistă foarte bine la temperaturile scăzute, oferind frumusețea sa buchetului în care este integrată. Se întâlnește în culori precum, roșu, portocaliu sau roz. Nu trebuie să te implicit foarte mult în îngrijirea ei și poate rezista și până la 3 saptamani.

Nu uita, buchete de flori dăruite în luna cadourilor pot fi accesorizate sau acompaniate cu alte cadouri, pentru că în această perioadă este foarte frumos să dăruiești fericire persoanelor dragi din viața ta. Așadar poți alege să dăruiești buchetul împreună cu desert sau cu o sticlă de vin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » (P) Care sunt florile pe care le poți oferi cadou iarna?