Meniu
Search
x

(P) Cazare în regim hotelier vs hotel - turiștii decid

A venit vara și, o dată cu ea, și gândul la vacanță. Pentru mulți dintre noi, alegerea destinației vine la pachet și cu alegerea locului ideal de cazare.

De Redactia Observator la 08.06.2021, 14:19
  • Turiștii aleg, în număr din ce în ce mai mare, cazarea în regim hotelier.

Fie că mergem în interes personal sau profesional, cazarea este cu atât mai greu de găsit, cu cât zona în care dorim să mergem nu dispune de unități hoteliere în apropiere. Astfel, a apărut industria închirierii în regim hotelier, tot mai preferată de turiștii atrași de disponibilitatea și confortul de care au parte pe durata șederii.

Iată câteva avantaje ale închirierii în regim hotelier

Amplasarea

Indiferent de locația în care vrei să mergi, acum nu mai trebuie să îți faci griji că nu găsești un loc de cazare. Fiind în număr din ce în ce mai mare, acum găsești apartamente în regim hotelier în orice zonă a orașului ai nevoie.

Preț avantajos

Atunci când alegi un loc de cazare, un factor important îl constituie prețul. Cazarea într-o garsonieră în regim hotelier îți oferă beneficiul unui preț mult mai mic decât cel al unei camere de hotel. Acest lucru se datorează faptului că închirierea se face pe locație, nu pe numărul de camere. Așadar, dacă plănuiești o excursie cu prietenii, plata cazării se împarte la numărul de persoane, iar cu diferența de bani puteți ieși la o bere.

Disponibilitatea

De multe ori, este foarte greu de găsit o cameră de hotel disponibilă, cu atât mai mult în perioadele de vârf, când locurile se ocupă și cu câteva luni înainte. Acum poți să-ți faci liniștit bagajul deoarece unitățile în regim hotelier se găsesc la tot pasul, indiferent de perioada în care alegi să mergi. Agențiile de profil dispun de foarte multe locuințe disponibile în mai toate zonele orașului. Tot ce mai ai de făcut este să o alegi pe cea care care te atrage cel mai mult.

Acasă, departe de casă

Unul dintre avantajele cele mai importante este sentimentul de "acasă" pe care ți-l oferă acest sistem de închiriere. Nimic nu se compară cu o cafea savurată dimineața alături de cei dragi în liniște și intimitate sau cu un mic dejun delicios, pregătit împreună. Sistemul de închiriere în regim hotelier este preferat mai ales de cei ce plănuiesc o vacanță cu familia. Copiii se pot juca în spațiul generos de care dispun, în timp ce părinții își pot face în voie planuri pentru a descoperi tainele orașului în care se află.

Intimitate

Atunci când spui cazare în regim hotelier, spui intimitate, confidențialitate și confort. La hotel, de fiecare dată când ieși, trebuie să treci pe lângă recepție și, de multe ori, simți privirea angajatului care te întreabă destinația spre care te îndrepți. În plus, există momente în care te întâlnești cu alți turiști, în hol sau în lift. Acum, poți considera istorie toate aceste lucruri. Poți considera locația proprietatea ta pe perioada șederii, având libertatea de a pleca și de a veni oricând dorești, fără privirile curioase ale celor din jur. Bonus, dacă ai nevoie, beneficiezi de consiliere și ajutor fără a fi cineva în permanență la intrare.

Mai mult decât atât, o astfel de cazare îți permite să ai vizite profesionale sau personale departe de ochii curioșilor, fără să mai anunți pe nimeni așa cum ți se solicită atunci când ești cazat la hotel.

Confort de 5*

Fie că este vorba de zone ultracentrale sau periferice, confortul de 5* se regăsește în fiecare apartament în regim hotelier. Stilurile diferite și moderne de amenajare sunt menite să satisfacă și cel mai exigent turist. Locațiile sunt spațioase, complet dotate și utilate de la electrocasnice la veselă, lenjerie și cosmetice hoteliere. Astfel, având o bucătărie dotată ca la carte, poți pregăti masa alături de familie, profitând de momente împreună în timp ce economisești banii pe care i-ai fi cheltuit în mod normal la restaurantul hotelului. Cu atât mai mult în această perioadă de pandemie, a avea posibilitatea de a-ți pregăti masa, reprezintă un plus de siguranță atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care cazarea în regim hotelier este preferată de turiști. Te așteptăm să te bucuri și tu de aceste beneficii optând pentru una dintre locațiile pe care le punem la dispoziție. Ești la un click distanță de un plus de confort, siguranță și intimitate în vacanță.

Conform ultimelor sondaje, turiștii aleg, în număr din ce în ce mai mare, cazarea în regim hotelier. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » (P) Cazare în regim hotelier vs hotel - turiștii decid