Antena Meniu Search
x

(P) Ce cadou să-i oferi fiicei tale cu ocazia majoratului?

împlini 18 ani este un moment special în viața oricărei persoane, un moment transcendental care marchează trecerea de la copilărie la maturitate. Deși îți vei vedea mereu copiii că pe niște micuți fără apărare, este absolut normal ca ei să crească, să aibă ziua lor de naștere și să ai ocazia să te bucuri de ea.

de Redactia Observator

la 25.08.2022, 14:01

Ce cadou să-i oferi fiicei tale cu ocazia majoratului?
Ce cadou să-i oferi fiicei tale cu ocazia majoratului?

Când fiica ta împlinește 18 ani, este timpul să te gândești la un cadou care să o facă să simtă că este cu adevărat fericită și să se bucure de ceva ales cu toată dragostea și dăruirea. Cadouri sunt multe, însă pentru a marca această vârstă deosebită, trebuie să te străduiești poate puțin mai mult decât în alte ocazii. Dacă găsești cadoul perfect, fiica ta va avea o amintire sau un obiect pe care îl va prețui de-a lungul vieții, o amintire de neuitat de la acea sărbătoare specială.

Când copiii sunt mici, sunt foarte multe cadouri pe care le poți oferi. De exemplu, orice jucărie va fi bine primită și nu va trebui să cauți prea mult. Dar a împlini 18 ani este ceva unic, o piatră de hotar în viața oricărei fete și un moment care merită ceva special. Dacă vrei să alegi cel mai bun cadou, cel care o va impresiona pe fiica ta foarte mult, ține cont de următoarele sugestii. S-ar putea să găsești inspirația de care ai nevoie pentru a decide ce să-i oferi fiicei tale de ziua ei, atunci când serbează majoratul.

O bijuterie deosebită

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete”...chiar dacă acea fată are doar 18 ani. Alege ca în această zi deosebită să îi oferi o bijuterie specială. Dacă bugetul tău este unul foarte mare, poți alege o pereche de cercei sau o brățară cu diamante. Dacă ai un buget mai mic, nu trebuie să îți faci griji. Există opțiuni! Poți alege bijuterii spectaculoase, la prețuri convenabile, la magazine precum Hypnotica.ro. Îți recomandăm orice, de la un pandantiv, până la o pereche deosebită de cercei. Îi poți oferi inclusiv un set de bijuterii. Alege orice crezi că ar face-o fericită și vei vedea că și peste ani va purta acele bijuterii pe care i le-ai oferit cu atâta dragoste.

O petrecere surpriză

Organizarea unei petreceri surpriză este întotdeauna un plan bun pentru orice zi de naștere, dar în acest caz este o petrecere surpriză specială. În multe țări, precum și în România, împlinirea vârstei de 18 ani înseamnă dobândirea unor drepturi importante precum votul, conducerea unei mașini sau intrarea în anumite cluburi și localuri. Și aici ai prima sugestie: o petrecere surpriză organizată într-un loc special, unde să se simtă pentru prima dată ca un adult.

Ce trebuie să faci? În primul rând trebuie să închiriezi acel local. Apoi alege elemente decorative cu care să creezi o atmosfera de sărbătoare, baloane aurii, semne luminoase, cocktail-uri și aperitive de tip sushi cu care să surprinzi invitații. Invită prietenii fiicei tale în secret, pentru a-i face o surpriză totală. Cere-le să fie foarte discreți pentru ca sărbătorită să nu afle nimic. Eventual, poți să o rogi pe cea mai bună prietenă a ei să o aducă acolo ca și cum ar fi o simplă ieșire în oraș. Pentru fiica ta va fi un cadou super special și original.

Rochia perfectă

Hainele sunt întotdeauna o alegere bună atunci când vine vorba de fetele care împlinesc 18 ani, indiferent de gusturile tale în materie de îmbrăcăminte. Pe măsură ce știi gusturile fiicei tale, caută o rochie care să-i placă și cu care să meargă la petrecerea ei aniversară. De asemenea, poți pregăti accesorii precum pantofi cu toc și alte articole. Dacă nu își dorește o rochie, alege ceea ce știi că și-ar dori foarte mult.

Înscrierea la școala de șoferi

Deținerea permisului de conducere este un pas grozav către obținerea independenței pe care o așteaptă cu nerăbdare fiecare băiat sau fată care împlinește 18 ani. Ca și cadou de ziua ei de naștere, poți căuta o școală de șoferi care oferă școlarizare și câteva cursuri practice. Dacă fiica ta vrea să conducă, primirea acestui cadou va fi cea mai bună modalitate de a-i face o surpriză. Și, dacă ai un buget foarte mare, nu uita că după ce își ia permisul, va avea nevoie și de o mașină. Poți include și mașină în cadoul tău, alături de înscrierea la școală de șoferi.

O trusă de machiaj

Dacă fiicei tale îi place machiajul, acesta este momentul ideal pentru a alege o trusă bună de machiaj de ultimă generație. Căuta produse de calitate, poate chiar Bio, deoarece fetele sunt foarte conștiente de această problemă și cu siguranță o prețuiesc. Cel mai bun mod de a-ți învăța fiica să aibă grijă de pielea ei este să-i oferi produsele potrivite. Poți include și produse cosmetice pentru îngrijirea pielii, pentru că niciodată nu este prea devreme pentru a începe să facă acest lucru.

În concluzie…

Cu siguranță simți o mulțime de sentimente amestecate chiar acum. Între fericirea de a vedea cum fiica ta devine o femeie frumoasă și tristețea pentru că copilăria ei se află la final, trebuie să știi că ambele sentimente sunt absolut normale, deși pot fi greu de înțeles pentru fiica ta.

Pentru a o ajută să înțeleagă de ce te simți așa, poți să-i scrii o scrisoare în care să-i amintești cele mai bune momente petrecute împreună. Ai grijă să scrii totul, de când știai că vine pe această lume, cum te-a făcut să te simți când ai ținut-o pentru prima dată în brațe sau cât de mândru ești de ceea ce a devenit. Fii sincer cu fiica ta într-o scrisoare frumoasă care va fi cel mai emoționant și special cadou pe care îl poți oferi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » (P) Ce cadou să-i oferi fiicei tale cu ocazia majoratului?