Antena Meniu Search
x

Cantitate industrială de pălincă, descoperită în maşina unui şofer din Sălaj. 3500 de litri, confiscaţi de poliţişti

O cantitate uriaşă de pălincă a fost descoperită de polițiști, în urma unui control în trafic, pe raza localității Mădăras, judeţul Harghita. Doi tineri din Sălaj aveau în maşină aproape 3500 de litri de pălincă, fără acte de provenienţă, iar scuza că ar fi pentru consumul propriu n-avea cum să ţină

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.10.2019, 19:35

- foto fabricadetuica.ro

O cantitate uriaşă de pălincă a fost descoperită de polițiști, în urma unui control în trafic, pe raza localității Mădăras, judeţul Harghita. Doi tineri din Sălaj aveau în maşină aproape 3500 de litri de pălincă, fără acte de provenienţă, iar scuza că ar fi pentru consumul propriu n-avea cum să ţină.

Toată cantitatea a fost confiscată de poliţişti, cercetările urmând a fi continuate în acest caz.

Cantitate uriaşă de pălincă, descoperită în maşina unui şofer din Sălaj

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Beltiug, în colaborare cu cei din cadrul Poliției oraș Ardud informează că au oprit o autoutilitară care se deplasa pe raza localității Mădăras, în care se aflau doi bărbați de 26 de ani și 29 de ani, ambii din localitatea Stâna.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii au decoperit 3.483 litri de alcool, pentru care cei în cauză nu aveau documente de proveniență.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile suspuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, ori cu marcaje false, peste limita a 200 litri băuturi spirtoase, cercetările urmând a fi continuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cantitate industrială de pălincă, descoperită în maşina unui şofer din Sălaj. 3500 de litri, confiscaţi de poliţişti