Antena Meniu Search
x

Panica de la acoperisul in flacari: 15 oameni in pericol

15 oameni au fost in pericol sa se intoxice cu fum, dupa ce casa in care locuiau a inceput sa arda din senin. Oamenii si-au dat seama repede de pericol si au iesit in strada sa ceara ajutor

Vezi și

Acoperisul casei a inceput sa arda aproape de lasarea intunericului. Toti cei 15 locatari, membri ai aceleiasi familii, au fugit speriati in strada. O batrana s-a speriat atat de tare, incat a suferit un atac de panica. Medicii i-au administrat un calmant si au monitorizat-o cu ajutorul aparatelor, ca sa fie siguri ca isi va reveni. “Pacienta este constienta, cooperanta, are o criza supertensiva, este cunoscuta ca hipertensiva, refuza transportul la sptial, va fi stabilizata la locul solicitarii”, a explicat medicul SMURD, Maria Trusca.

Flacarile mari riscau sa se extinda si la casele invecinate, dar si la un atelier auto din apropiere. Pompierii au golit zece autospeciale cu apa in incercarea de a inlatura pericolul. Incendiul ar fi pornit, se pare, din cauza unei neglijente.

Pompierii urmeaza sa stabileasca, acum, care sunt cauzele exacte ale producerii incendiului si cine va putea fi tras la raspundere pentru pagube. Casa nu era asigurata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Panica de la acoperisul in flacari: 15 oameni in pericol