Panică printre turiştii din Eforie Sud, după ce o pensiune a luat foc. Cinci autospeciale au intervenit la faţa locului pentru stingerea incendiului

De Andreea Filip.
Publicat: 03.05.2021, 07:40.
Actualizat: 03.05.2021, 09:44

Au mers la mare pentru relaxare, dar au trăit clipe de coşmar. Vorbim despre mai mulţi turişti din Eforie Sud, care s-au trezit cu o pensiune alăturată celei în care erau cazaţi în flăcări. În doar câteva minute, podul şi primul etaj al casei au fost înghiţite de foc. Fumul gros degajat a putut fi observat chiar de pe faleză, de la câţiva kilometri distanţă.

În loc de o masă tradiţională şi o zi de Paşte liniştită, mai mulţi turişti din Eforie Sud au tras o spaimă teribilă. Etajul l şi acoperişul pensiunii alăturate au fost cuprinse de flăcări în câteva minute.

"Noi nu am auzit nimic. Pur şi simplu eram pe plajă şi dintr-o dată a venit un fum foarte puternic. Şi atât, nu ştim ce s-a întâmplat".

-"Acum de la ce, nu ştim. Noi venim de pe faleză.
- De unde se vede fumul?
- De pe faleză".

Citește și:

Acţiune de amploare

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar și cu o autoscară.

Anamaria Stoica, Isu Dobrogea: "Intervin în total 27 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa şi arde podul şi etajul 1 pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi".

Din fericire, în pensiunea care a luat foc nu erau cazaţi turişti.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.