Antena Meniu Search
x

Panică printre turiştii din Eforie Sud, după ce o pensiune a luat foc. Cinci autospeciale au intervenit la faţa locului pentru stingerea incendiului

Au mers la mare pentru relaxare, dar au trăit clipe de coşmar. Vorbim despre mai mulţi turişti din Eforie Sud, care s-au trezit cu o pensiune alăturată celei în care erau cazaţi în flăcări. În doar câteva minute, podul şi primul etaj al casei au fost înghiţite de foc. Fumul gros degajat a putut fi observat chiar de pe faleză, de la câţiva kilometri distanţă.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 03.05.2021, 09:44

Vezi și

În loc de o masă tradiţională şi o zi de Paşte liniştită, mai mulţi turişti din Eforie Sud au tras o spaimă teribilă. Etajul l şi acoperişul pensiunii alăturate au fost cuprinse de flăcări în câteva minute. 

"Noi nu am auzit nimic. Pur şi simplu eram pe plajă şi dintr-o dată a venit un fum foarte puternic. Şi atât, nu ştim ce s-a întâmplat".

-"Acum de la ce, nu ştim. Noi venim de pe faleză.

- De unde se vede fumul?

Pe acelaşi subiect

- De pe faleză".

Acţiune de amploare

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar și cu o autoscară.

Anamaria Stoica, Isu Dobrogea: "Intervin în total 27 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa şi arde podul şi etajul 1 pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi". 

Din fericire, în pensiunea care a luat foc nu erau cazaţi turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Panică printre turiştii din Eforie Sud, după ce o pensiune a luat foc. Cinci autospeciale au intervenit la faţa locului pentru stingerea incendiului