Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Panou prăbuşit peste călători în gara din Bârlad. O femeie transportată la spital (Video)

Un panou publicitar şi o schelă s-au prăbuşit peste călători pe peronul gării din Bârlad rănind două persoane, un tânăr şi o femeie care a fost transportată la spital. Femeia de 47 de ani a căzut inconştientă sub lovitura panoului publicitar, iar un tânăr de 17 ani a fost lovit la cap.

de Cristian Ionescu

la 03.07.2019 , 14:39

Un panou publicitar şi o schelă s-au prăbuşit peste călători pe peronul gării din Bârlad rănind două persoane, un tânăr şi o femeie care a fost transportată la spital.

Femeia de 47 de ani a căzut inconştientă sub lovitura panoului publicitar, iar un tânăr de 17 ani a fost lovit la cap, dar a refuzat transportul la spital, deoarece trebuia să prindă trenul.

Panou prăbuşit peste călători în gara din Bârlad. O femeie transportată la spital

Panou prăbuşit peste călători în gara din Bârlad. O femeie transportată la spital (Video)
Vezi și

Două persoane au fost rănite în gara din Bârlad, de prăbuşirea unei schele şi a unui panou publicitar. În momentul când trenul a trecut pe lângă cele două structuri, le-ar fi agăţat, sau curentul de aer format la trecerea trenului le-ar fi destabilizat.

Structurile s-au prăbuşit peste o femeie de 47 de ani, care şi-a pierdut conştienţa în urma loviturii, iar un tânăr de 17 ani a fost lovit la cap.

La fața locului a ajuns un echipaj al SAJ Vaslui, care a preluat femeia și a transportat-o la spital, în stare de șoc. Adolescentul, care era însoțit de tatăl său, a refuzat asistența medicală pentru că trebuia să plece cu trenul, informează vremeanoua.ro.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Panou prăbuşit peste călători în gara din Bârlad. O femeie transportată la spital (Video)