Antena Meniu Search
x

Papuşi uriaşe au ocupat străzile Craiovei, pentru evenimentul Puppets Occupy Street

Papuşi uriaşe au ocupat străzile Craiovei, seara trecută, iar timp de o săptămână vor anima întreg oraşul. Bănia găzduieşte evenimentul Puppets Occupy Street, care aduce laolaltă sute de artişti din zeci de ţări.

de Redactia Observator

la 26.08.2019, 09:45

Vezi și

Papuşi uriaşe au ocupat străzile Craiovei, seara trecută, iar timp de o săptămână vor anima întreg oraşul. Bănia găzduieşte evenimentul Puppets Occupy Street, care aduce laolaltă sute de artişti din zeci de ţări. Mii de oameni au ieşit pe străzi pentru a vedea carele alegorice şi actorii pe picioroange care au făcut o atmosferă unică. Festivalul se află la cea de-a şasea ediţie.

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Centrul Craiovei a fost ocupat de care alegorice şi de păpuşi care au creat o poveste unică.

Rând pe rând, balerine, dragoni şi alte personaje au defilat prin faţa celor aproximativ 10 mii de oameni. Iar actorii pe picioroange, costumaţi şi ei, au întregit peisajul.

Festivalul Puppets Occupy Street este la cea de-a şasea ediţie şi va include spectacole de teatru, ateliere de jonglerie, concerte, expozitii, proiectii video in mai multe zone din oras, atat pe strazi, cat si in parcuri sau sali de spectacole.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Papuşi uriaşe au ocupat străzile Craiovei, pentru evenimentul Puppets Occupy Street