Antena Meniu Search
x

Parada lui Radu Mazăre! Show de zile mari la Mamaia

Mamaia a fost câmp de luptă, în carnavalul Radu Mazăre. Primarul a îmbărcat hainele lui Ştefan cel Mare şi s-a luptat cu turcii.

Vezi și

 Mamaia a fost câmp de luptă, în carnavalul Radu Mazăre. Primarul a îmbărcat hainele lui Ştefan cel Mare şi s-a luptat cu turcii. Irina Loghin i-a fost mamă, iar Maria Cârneci a fost Vrâncioaia. Evenimentul şi parada carelor alegorice au strâns toată staţiunea la un loc.

Un car alegoric i-a adus pe protagoniştii serii în faţa miilor de turişti. Hainele domnitorului Moldovei au fost îmbrăcate de Radu Mazăre. Mamă i-a fost Irina Loghin, iar Vrâncioaia a fost Maria Cârneci.

Până şi Radu Mazăre a plâns. Melodia din deschidere l-a emoţionat pe primarul Constanţei. A reuşit, însă, să reînvie istoria. În casa Vrâncioaiei, rănile i-au fost tratate. Radu Mazăre a plecat apoi la luptă cu cei şapte fii ai Vrâncioaiei.

Turcii au căzut rând pe rând în sabia lui Ştefan. În faţa miilor de turişti, Radu Mazăre a dat tot ce a avut mai bun. S-a concentrat mai bine ca oricând şi s-a regăsit în pielea persoanjului.

După scenetă, a urmat tradiţionala defilare a carelor alegorice şi un program artistic în care domnişoarele s-au dezbrăcat de inhibiţii şi au dansat mai ceva ca în club.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Parada lui Radu Mazăre! Show de zile mari la Mamaia