Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Parada pisicilor sofisticate, în Capitală. Vedeta incontestabilă anul acesta este pisica vârcolac

Imaginaţi-vă că intraţi într-un showroom. Unul care valorează mii de euro şi are exemplare care mai de care mai sofisticate din întreaga lume. Nu vorbim despre vreun salon auto, ci despre o expoziţie de pisici.

de Redactia Observator

la 23.09.2018 , 12:42

Imaginaţi-vă că intraţi într-un showroom. Unul care valorează mii de euro şi are exemplare care mai de care mai sofisticate din întreaga lume. Nu vorbim despre vreun salon auto, ci despre o expoziţie de pisici. Da, feline aduse din întreaga lume sunt în acest sfârşit de săptămână la Bucureşti. Vedeta incontestabilă anul acesta este pisica vârcolac, un exemplar rar crescut doar de 10 crescători în toată lumea.

Naymiria, o felină de numai câteva luni care poate valora sute de euro la maturitate. Pisica vârcolac, aşa cum îi spun crescătorii. 

Iar dacă Naymiria mai are puţin de copilărit, aşa cum îi place să spună propria stăpână, până să devină un exemplar veritabil, Arcipad, pisica gigant, valorează mai bine de o mie de euro! Rasa este cea mai mare din lume şi vine de peste Ocean, din Statele Unite.  

Vezi și

În total, 250 de feline se întrec zilele acestea la salonul international organizat de crescătorii de pisici din întreaga lume, organizat la Romexpo.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Parada pisicilor sofisticate, în Capitală. Vedeta incontestabilă anul acesta este pisica vârcolac