Antena Meniu Search
x

Parc cu jocuri de mari dimensiuni pentru copii, inaugurat în Constanța

Autorităţile din Constanţa au găsit o metodă inedită să ii mai ia pe copii din faţa calculatoarelor şi a telefoanelor! Un parc cu jocuri de mari dimensiuni a fost inaugurat special pentru ei, la Complexul Muzeal din oraş.

Vezi și

Autorităţile din Constanţa au găsit o metodă inedită să ii mai ia pe copii din faţa calculatoarelor şi a telefoanelor! Un parc cu jocuri de mari dimensiuni a fost inaugurat special pentru ei, la Complexul Muzeal din oraş. Şah, Piticot, X şi O sau table se pot juca, mai nou, pe planşe de câţiva metri pătraţi. Aşa, cei mici sunt provocaţi să gândească, să calculeze, dar şi să facă mişcare. Totul, în aer liber. 

Toate jocurile sunt concepute în mărime reală. Se pot juca individual sau în echipă. Aşa, copiii se pot distra în aer liber şi îşi iau şi porţia de mişcare necesară.

Şi pentru că nu e loc de stat în parcul de distracţii, timpul de joacă al copiilor este relaxarea părinţilor şi a bunicilor. Pentru ei a fost amenajat un joc de table gigantic.

Parcul este amenajat în incinta Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa. 3 lei costă un bilet pentru copii, în vreme ce adulţii plătesc 12 lei. În preţ este inclus şi accesul la Delfinariu ori la Rezervaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Parc cu jocuri de mari dimensiuni pentru copii, inaugurat în Constanța