Antena Meniu Search
x

Parchetul General a deschis o ancheta dupa tragedia din Muntenegru

Dupa tragedia din Muntenegru, procurorii cauta vinovatii. Parchetul General a deschis o ancheta. Audiaza directorii firmelor si cauta probe. O declaratie interesanta vine chiar din Muntenegru

Vezi și

Ambasadorul roman spune ca soferul ar fi incercat sa evite niste copiii. Martorii sustin, insa, ca era deja in depasire si nu a mai avut timp sa redreseze autocarul. Soferul nu era unul oarecare, ci un politist in timpul sau liber.

Au privit moartea in ochi. Cateva secunde au facut diferenta intre viata si moarte. "Am crezut ca visez. Cand tata m-a ridicat si m-a intrebat daca sunt viu i-am spus ca sunt", a povestit Bojan Popovic. Are 12 ani si-a fost martorul unei catastrofe. Un accident cum n-a mai fost in Muntenegru de 15 ani. El si tatal sau au vazut primii autocarul. Se indrepta spre ei, fara control. "Am vazut autobuzul care ajunsese pe banda stanga si a inceput sa loveasca semnele de circulatie si parapetii", explica tatal baiatului.

In zona tunelului, indicatoarele arata limita de viteza - 40 de kilometri la ora. Martorii vorbesc despre viteza mai mare, dar si despre o depasire periculoasa, pe linie continua. Masina din fata nu ar fi fost singurul obstacol. Cum a iesit din tunel, soferul ar fi incercat sa evite copilul. Unii martori spun ca ar fi existat chiar mai multi copii, in acea zona. Soferul a reusit sa-i evite, dar, apoi a aterizat cu autocarul in valea mortii.

La volan era un politist, George Ciobanu, 45 de ani. In timpul sau liber era sofer profesionist. Pentru bani, acceptase sa colaboreze cu firma de transport. Isi luase chiar concediu de la Politia Capitalei. Calatoria in Muntenegru a venit surprinzator. In locul lui trebuia sa plece un alt barbat. Insa, politistul s-a oferit sa conduca el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Parchetul General a deschis o ancheta dupa tragedia din Muntenegru